Opprydding før kranselag🤗

I går tok vi turen ut til tomta med henger. I løpet av formiddagen fylte vi hengeren opp med byggavfall, hele to ganger. Siden vi fører miljøregnskap vet vi hvor mye lassene veide. 750 kilo tok veien til gjenvinninga i går. De kjenner oss godt der nå, så vi slår av en prat og deler en latter. Vi fyller opp hengeren og sorterer på stedet. I går var det en av de som jobber der som sa: det er en fryd å se hvor godt dere sorterer. Og det går unna, ikke noe slinger i valsen her nei.

Snekkerne er og fornøyd. Det er lettere å bevege seg rundt nå. Vi skal hente et lass til på søndag. Vi vil ikke gå i veien for snekkerne. Det ligger litt gipsplater igjen ute, men enda flere inne. Alt det skal vi ordne ut av på søndag. Mandag klokken tolv er det kranselag.

I går var rådmann, ordfører og varaordfører på det gamle rådhuset for å møte oss vanlige dødelige. Min mann hadde noen alvorsord å si dem, og benyttet anmedningen da han hadde alle samlet på et brett. Hva dette handler om kommer i et senere blogginnlegg. Mens han påvirket eliten, bestilte jeg mat og blaudis til kranselaget. Jeg rakk også å helgehandle mat før han var ferdig med dem. I løpet av dagen ble det også sendt mail til alle tre. Det er bare å vente spent på fortsettelsen.

I går hadde jeg damekveld. Det er bare så deilig med damer som du kan være hele deg selv sammen med. Det er gull. En av dem kom med sjokolade. Hun regnet med at alle nyttårsforsetter nå var en saga blott, om vi da i det hele tatt hadde hatt noen. En kom med roser.

På menyen sto som vanlig frukt av ulike slag. Nå er det straks frokost her i heimen. Håper du får en deilig dag, og en fin start på helgen😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s