Opprydding fĂžr kranselagđŸ€—

I gÄr tok vi turen ut til tomta med henger. I lÞpet av formiddagen fylte vi hengeren opp med byggavfall, hele to ganger. Siden vi fÞrer miljÞregnskap vet vi hvor mye lassene veide. 750 kilo tok veien til gjenvinninga i gÄr. De kjenner oss godt der nÄ, sÄ vi slÄr av en prat og deler en latter. Vi fyller opp hengeren og sorterer pÄ stedet. I gÄr var det en av de som jobber der som sa: det er en fryd Ä se hvor godt dere sorterer. Og det gÄr unna, ikke noe slinger i valsen her nei.

Snekkerne er og fornÞyd. Det er lettere Ä bevege seg rundt nÄ. Vi skal hente et lass til pÄ sÞndag. Vi vil ikke gÄ i veien for snekkerne. Det ligger litt gipsplater igjen ute, men enda flere inne. Alt det skal vi ordne ut av pÄ sÞndag. Mandag klokken tolv er det kranselag.

I gÄr var rÄdmann, ordfÞrer og varaordfÞrer pÄ det gamle rÄdhuset for Ä mÞte oss vanlige dÞdelige. Min mann hadde noen alvorsord Ä si dem, og benyttet anmedningen da han hadde alle samlet pÄ et brett. Hva dette handler om kommer i et senere blogginnlegg. Mens han pÄvirket eliten, bestilte jeg mat og blaudis til kranselaget. Jeg rakk ogsÄ Ä helgehandle mat fÞr han var ferdig med dem. I lÞpet av dagen ble det ogsÄ sendt mail til alle tre. Det er bare Ä vente spent pÄ fortsettelsen.

I gÄr hadde jeg damekveld. Det er bare sÄ deilig med damer som du kan vÊre hele deg selv sammen med. Det er gull. En av dem kom med sjokolade. Hun regnet med at alle nyttÄrsforsetter nÄ var en saga blott, om vi da i det hele tatt hadde hatt noen. En kom med roser.

PĂ„ menyen sto som vanlig frukt av ulike slag. NĂ„ er det straks frokost her i heimen. HĂ„per du fĂ„r en deilig dag, og en fin start pĂ„ helgen😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s