Bokåret så langt📚

Bokåret er godt i gang, og jeg koser meg over å kunne lese som jeg lyster, uten at hjernen protesterer. Her kommer tre bøker som jeg har lest nå i den senere tid.

Denne boken var veldig anderledes. Den var grusom, god, og full av håp. Jeg slutter aldri og undres over hvor onde vi mennesker kan være, under de rette omstendigheter. På tross av det grusomme, er dette en viktig bok. Vi må aldri glemme hvor galt det kan gå. Vi må lære av historien. Historien er også full av håp, den handler om de som overlevde, og slekt som skal følge slekters gang. Boken anbefales på det varmeste, og jeg forstår godt hvorfor denne boken fikk bokhandlerprisen 2018. Dette er en bok du aldri vil glemme.

Denne er skrevet av Jørn Lier Horst og Thomas Enger. Dette er definitivt ikke en Wistingroman. Wisting er en av mine favoritetterforskere. Dette er noe helt annet, dette er en pageturner. Jeg elsket denne boken, fordi den kom med overraskelser. Den var alt annet enn forutsigbar. Det var en av de ansatte i den lokale bokhandleren som anbefalte boken. Hun nærmest tvang meg til å kjøpe den. De to forfatterne har gitt ut en bok til sammen, med de samme personene i bresjen for etterforskning. Jeg er med, for jeg er solgt. Jeg kommer til å følge denne bokserien. Varme anbefalinger til alle krimelskere.

Til slutt anbefales en bok for språknerder. Jeg har mange bøker om språk, jeg elsker å grave meg ned i dem. God fornøyelse til alle språknerder.

Med ønske om en suuuper dag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s