Forberedelser til kranselag🎂

I løpet av denne uken blir vegger i hovedetasje og taket tett. Når taket er tett tilsier god byggeskikk at huseier skal holde det som kalles et kranselag, for å feire at taket og huset er tett. Tradisjonen kan spores helt tilbake til 1400 tallet,og vi har ikke tenkt å bryte den. Vi er i gang med forberedelser og datoen er satt til 3. februar. Kranskekaken er bestilt, den skal Aagot lage. Resten venter vi med å bestille frem til vi har det nøyaktige antall på hvem som skal delta. Byggleder hos Hellvik hus er i gang med å finne ut hvem, og hvor mange som har mulighet for å delta.

Så langt var de kommet tirsdag morgen. I dag tar jeg turen ut og ser hvor langt de nå har kommet. Det gleder jeg meg til🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s