Kunsten å gjøre ingenting😇

Jeg trener på å gjøre ingenting, eller i alle fall på å gjøre ting i et mer rolig tempo. Det er en krevende øvelse bare det, men kroppen liker den nye farten. Jeg har alltid hatt behov for mye alenetid, da kan jeg lande i meg selv, å kjenne hvordan jeg har det. Så det er den letteste delen av det. Jeg har alltid vært en person som har gjort litt hver dag, nå gjør jeg litt mindre hver dag. Jeg deler opp porsjonene på en annen måte. Jeg kommer i mål likevel. Bøker har alltid vært en måte å roe ned på for meg. Nå kan jeg lese igjen uten at det blir for mye for hjernen. Det setter jeg veldig pris på.

Jeg er akkurat ferdig med denne boken av Edward Hoem. Jeg har etterhvert mange bøker skrevet av ham, som nå skal få plass i mitt bibliotek. Jeg oppdaget ham fordi vi har en felles interesse av Bjørnstjerne Bjørnson. Noen bøker er fastfood, mens andre er slowfood. Hoems bøker tilhører sistnevnte kategori. Når en skal roe ned tempo er dette en god bok.

Ellers strikker jeg litt lapper, jeg har et nytt teppe på gang, men det haster ikke. For noen år siden kjøpte jeg denne.

Jeg hadde bare fargelagt et kort, så ble den lagt bort. Her om dagen kjøpte jeg denne.

Da kom jeg på den jeg hadde på kontoret og hentet den ned. Jeg har ikke fargelagt siden jeg var barn. Nå er jeg i gang. Jeg bryr meg ikke om det kommer utenfor kanten. Jeg gjør jo noe som er viktig for meg selv. Det er ikke kunst jeg bedriver, men kunsten å gjøre ingenting. Tankene forsvinner mens jeg holder på. Hvilke farger jeg skal bruke er den eneste tanken som går gjennom hodet mitt. Og jeg elsker farger, så jeg kjører på. Det sies at dette vil påvirke den kreative delen av hjernen, og det er jo en herlig bivirkning.

Ellers er naturen den viktigste kilden til rekreasjon for meg. Jeg går enda ikke tur hver dag, men nesten. Det kommer seg. Da går jeg ut og ser, lytter og kjenner naturen på kroppen. De siste dagene har vært helt fantastiske med sol og varmegrader. Vi bor på et utrolig vakkert sted.

Med ønske om en super dag for deg og dine🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s