Gleden over de små ting❤️

Jeg er sjeleglad for at jeg har evnen til å glede meg over de små ting her i livet. Så langt tilbake jeg kan huske har jeg kunnet det. Selv når livet er på sitt aller verste, eller når jeg har en dårlig dag, klarer jeg å glede meg over de små gylne øyeblikkene,som stort sett stikker innom, eller glimter til hver eneste dag. Jeg har heller aldri ønsket å være noen annen enn den jeg er, selv om jeg mange ganger har ønsket at omstendighetene skulle vært annerledes. Slik har jeg hatt det siden jeg var en liten jentunge. Når andre barn eller voksne sa de skulle ønske de var den eller den, har jeg tenkt at jeg aldri har villet være noen andre enn meg selv.

De store gledene stikker på langt nær så ofte innom som de små. Store gleder kan være nyheter om et nytt barn, barnefødsler, milepæler som barnedåp/ navnefester, bursdager, konfirmasjoner, forlovelse, bryllup, avsluttet skolegang, nytt bosted, og andre større milepæler. Livet rommer alle slags følelser og man skal få lov å kjenne på alt. Både gleder og sorger er naturlige deler av et menneskes liv.

Takknemlighet rir som en bølge igjennom hele landet. Takknemlighet er viktig, men man skal ikke behøve å være takknemlig for absolutt alt som hender i livet. Jeg kommer aldri til å være takknemlig for at to av mine barn har opplevd mobbing i den offentlige skolen. Jeg er veldig takknemlig for at vi kom oss gjennom den bøygen. Jeg er takknemlig for at Robert vant rettsaken mot kommunen. Jeg er ikke takknemlig for senskadene, men jeg er takknemlig for alt vi har greid på tross av dem. Jeg er takknemlig for alle de fantastiske menneskene som har kommet inn i livet vårt i kjølvannet av dette meningsløse. De har vært en skjult velsignelse i marerittet. Men, hadde jeg kunne valgt skulle aldri dette fått skje. Når noen spør meg om jeg ville levd livet om igjen, om jeg hadde fått sjansen, er svaret et rungende NEI.

Jeg ser ingen grunn til å leve i fortiden. Eller i fremtiden for dem saks skyld. Selv om jeg planlegger for fremtiden. Noe annet ville være direkte dumt. Det er her og nå vi lever, og jo mer jeg kan være tilstede i øyeblikket, desto bedre har jeg det. Her og nå kan hånderes, men ikke fortiden eller fremtiden. De små gledene hver dag er med på å bære meg gjennom de tunge stundene. Jeg er takknemlig for at jeg er født med et lyst sinn, evnen til å glede meg over de små ting, og et optimistisk syn på livet. Det er gaver som jeg vet å sette pris på. Denne uken har bydd på mange små gleder.

Jeg har kjøpt røde roser til meg selv, og blir glad bare jeg ser på dem.

Jeg gleder meg over at husbyggingen går fremover.

På tirsdag var jeg på treff i byen med noen av mine favorittdamer. Jeg har fått kjøpt mye fin julepynt på salget til en brøkdel av prisen før jul. Den kan jeg glede meg over i desember, da vi skal feire den første julen i nytt hus. Jeg har gått tur til Langenes, i vakre omgivelser.

Jeg har hatt minstemann på middag, og hatt en kjempefin samtale med ham om livet. Han er flink til å sette seg store og små mål, og nå dem. Vi snakket om at livet ikke handlet om målene, men veien mot dem. Så fort man når et mål, settes nye. Det er prosessen som er livet. Livet er det som skjer mens du er opptatt med å planlegge andre ting.

I går gikk jeg tur med Tove, til Tangvall, til ukas cafebesøk. Vi tok turen innom DenimE, hvor Tove donerte et par kule sko og en veske som matchet. Litt omvendt butikk. Jeg blir så glad og inspirert av å være i den butikken😍

Deretter ble cafe og et bilde som snudde seg på hode.

Det er mye å se fram til i dagene som kommer også. Daniel og Jhonny kommer på middag i dag. Jhonny er hos onkel i helga, mens pappa besøker Kevin i Skien. I morgen er det damelunsj. På torsdag kommer Karianne og Celine fra Stokke. De skal overnatte i Lilandsresidensen. Fredag kveld er det fiskesuppe med bra damer, og lørdag Frk. Lyng igjen.

Helt på tampen av uken kom det også en stor glede for oss i Lilandsklanen. Den første forlovelsen❤️

Størst av alt er kjærligheten❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s