Fantastisk nyttårskonsert🍾🥂

I går var vi til stede ved nyttårskonserten på Søgne gamle prestegård. Det var tiende gangen konserten gikk av stabelen. Vi har fått med oss flere av konsertene. I år var vi så heldig at Per Svein vant to av billettene den lokale banken hadde kjøpt inn. Vi hadde heldigvis ikke rukket å kjøpe billetter enda.

Konsertene er med Agder symfoniorkester, og hvert år er det nye lovende talenter som får muligheten til å vise frem seg. De er fantastisk flinke, og det er en fornøyelse å få lov å høre på. Programmet er variert og allsidig. I går var det fire unge kvinner som fikk vist frem sitt fantastiske talent.

Orkesteret ledes av dirigent Thomas Hansen fra Sarpsborg. En fantastisk dyktig og morsom fyr.

Egil Lunde er en fantastisk konferansier som får fart på publikum slik at det blir en fabelaktig stemning.

Dette var gårsdagens program.

Publikum får også delta med nynning, klapping, tramping og allsang.

Det ble en helt fantastisk kveld.

Allsangen gikk så det suste. Konserten ble avsluttet med sjampagnegaloppen. Og det ble en munter avsluting med to sykkelpumper fra Jula, med sjampagnekorker i. Nå er vi klare for et fantastisk spennende nytt år💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s