Ferdige med badet🤗

Etter nyttår har vi hatt prosjekt: oppussing av badet. Både klinker og innredning er 30 år gammelt. Alt er modent for utskifting, men det skal de nye eierne få ta seg av. Det første vi gjorde var å rydde ut alt av badet. Det ble sortert, kastet, og mye gikk ned i pakkesentralen. Det hjemmelagde dusjhjørnet ble tatt ut. Vi har siden den gang fått dusjkabinett i kjelleren, så dusjen her oppe ble brukt til oppbevaring og kjoletørk. Badet ble straks mye større da det ble fjernet.

Kabinettet er kjørt til gjenvinningen. Det var lenge siden badet var blitt malt. Så tak, vegglister, dør og vinduskarmer ble malt. Bare det gjorde sitt. All silikon ble skiftet ut med ny. Baderomsinnredningen ble skrubbet og fikk nye knotter. Vinduet fikk ny rullegardin, og flisene ble satt inn med klinkerens, og vasket skikkelig. Resumtatet ble mye bedre enn forventet. Nå kan vi vise frem badet igjen. Nå skal vi bare skifte dørhåndtak på alle dørene på loftet, så er vi ferdig med den øverste etasjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s