Pakkesentralen🎁

Jeg har begynt Ä kalle kjelleren for pakkesentralen. Vi har begynt Ä pakke ned mye vi kan klare oss uten,frem mot sommeren. Det er vel strengt tatt jeg som pakker ned. Jeg merker alle kasser etter rom de skal inn i pÄ Langenes. NÄ som vi gÄr gjennom rom for rom, pusser opp og flikker, rydder jeg med hard hÄnd. Det skal vÊre sÄ lite som mulig igjen i rommene. Vi klargjÞr for salg, og fjerner alt rot.

To boder og et soverom fylles opp, sakte men sikkert. Vi er snart ferdig med loftsetasjen. Her var det mest som skulle pusses opp. Neste tur Per Svein er hjemme tar vi hovedetasjen. Der er det mest maling, flikking, og rydde bort, og pakke ned. Det gÄr fremover. Vi har vÊrt i kontakt med en eiendomsmegler som vi vet selger bra. Han kommer med et tilbud til oss, sÄ tar vi det derfra. Vi har god tid.

En nydelig dag Ăžnskes degđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s