Snekkerne i gang igjen etter juleferien🏠

Da er snekkerne i gang igjen etter juleferien. PĂ„ hĂžy tid synes vi, for nĂ„ har det stĂ„tt stille lenge nok😜 De hadde tenkt Ă„ fĂ„ opp den hĂžye veggen mot Zimmermann pĂ„ torsdag. De prĂžvde, men det var for mye vind. Det var rett og slett farlig. I gĂ„r fikk de den opp, og de fikk sikret den for vinden som skulle komme til kvelden og natten. Vi hadde med oss Jhonny ut for Ă„ se. Han overnatter i Lilandsresidensen i natt.

Det er ingenting Ä si pÄ takhÞyden i stuen.

Vinduer blir det nok av.

Trapperommet.

VerandadÞr skal det bli, bÄde her og andre steder.

Soveromsflþyen blir bra👍

Baderomsvinduet. Her skal det komme et badekar, med tid og stunder.

Dette er soveromsvinduet og utsikten fra senga.

Per Svein har gjort noen avtaler med snekkerne om sÞppelhÄndtering. Snekkerne er veldig fornÞyd. Per Svein har sopet og tatt vekk all drit fra gulvet i underetasjen. SÞpla fjerner vi sÄ fort vi kan fylle et tilhengerlass. De som jobber der sier det er helt strÞkent. Gemalen har bedt dem legge all sÞppel i en haug, sÄ sorterer vi derfra. Hvis de legger i sekker mÄ de sortere fÞrst, Ä legge plast, tre og restavfall hver for seg. Det kommer snart mye sÞppel etter gipsplater. Det skal legges under pressening. Det er mye regn for tiden, og blir det vÄtt brekker det, og gÄr i opplÞsning. Siden vi ikke skal fyre sÄ mye nÄr vi flytter til Langenrs, vi har vannbÄren varme, trenger vi ikke kappet fra treverket til opptenningsved. Derfor har Per avtalt med en av snekkerne at han kan ta det med seg hjem. Det blir mindre frakt av sÞppel for oss, og fin opptenningsved for han.

Neste uke vil det skje mye pĂ„ tomta. Det ser vi frem til. Hos bror Herleik er de i full gang med malerarbeidet inne. Der blir de ferdig med det i lĂžpet av neste uke. Vi gleder oss til Ă„ se resultatet neste helg. NĂ„ er det helg, og den skal nytes. En super dag Ăžnskes deg som leser💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s