Siste morgen i 2019

Vi tar livet med ro, med en lang frokost i dag. Andrea Bocellis vakre stemme kommer ut av høytaleren. I morgen starter vi året med nye blanke ark, og Søgne kommune går inn i historien. Vi kommer fortsatt til å bo i Søgne, kommunen vil fra i morgen være Kristiansand. Jeg tror ikke vil merke så stor forskjell, vi er jo privilgerte som får bo i kommunens beste vestkant🤗Det gjelder å se positivt på det som skjer.

Almanakken fra i fjor er nå fylt til randen. Det finnes ikke et blankt ark i den. Året har ført oss mange veier. Vi har reist og sett oss om, vi har startet nye prosjekter, mens andre er avsluttet. Livet består av en uendelig rekke med endringer.

Almanakken for 2020 har mange blanke ark. Den er for lengst kjøpt inn. Det neste året vil handle om min tid, og hva jeg ønsker å fylle den med. Vi vet at det neste året vil bringe med seg mange endringer. Vi håper det meste blir positivt. Vi er glade vi ikke vet alt som skal skje. Vi takler det vi må uansett, det er slik livet er. Vi har mye å glede oss over og er utrolig takknemlige for det.

Vi gleder oss til feiring med deler av MacLilandsklanen. Same prosedure as last year. Vi har holdt på med denne feiringen siden Robert var baby, for 30 år siden. Vi ser ingen grunn til å slutte med noe som er en suksess. Årets feiring blir den siste i Lilandsresidensen. Neste år starter vi en ny epoke i Casa Amore Langenes. Vi gleder oss til det, men først skal vi feire inngangen til det nye året, her, i kveld.

Jeg ønsker deg og dine en super feiring i kveld, uansett hvor dere måtte befinne dere❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s