Rolig feiring

Det er ikke noe sjakktrekk å ha bursdag i romjulen. Før vi rekker frem til tredje juledag har jeg fått nok feiring. Det samme gjentar seg hvert eneste år. Det jeg ønsker meg på bursdagen er fred og ro. Det tok litt tid før jeg skjønte det, men da jeg forsto det, gjorde jeg noe med det. De store dagene som 40 og 50årsdagene utsatte jeg derfor til slutten av januar og til juni. Det var lurt. Det ble to fantastiske fester. Etter flere dager med julefeiring er jeg klar for rolig feiring på dagen min.

I går hadde jeg lyst til å ut å spise lunsj med favorittmannen min. Julemat skulle ikke stå på menyen. Begge hadde lyst på moules frites. Turen gikk derfor til Herlig land. Vi var ikke de eneste som tok turen dit i går.

Jeg er heller ikke så fan av bløtkake, så vi tok turen innom Dampens og kjøpte makroner.

Jeg hadde også hendene fulle med å svare på meldinger ,og takke for hilsener, hvilket jo er hyggelig. Jeg fikk sang, hilsener og besøk. Tove var innom på te og skravling. Hun hadde med nystrikkede gule sokker til min kolleksjon.

Jeg fikk også andre passende sokker, og kort som skulle forestille oss to. Om kvelden var vi en tur innom Tjønnemyra og grillet pølser.

Det ble en rolig og svært hyggelig feiring. Med disse bildene Poden sendte fra tomta i går ønsker jeg deg en super lørdag👍

Foto Daniel Liland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s