Siste julekort fra Lilandsresidensen🌲

Vi er klare for å feire vår siste jul i Lilandsresidensen, og det kjennes helt greit for alle. Vi er klare for nye jaktmarker. Når en dør lukkes, åpnes ti nye💕 Begivenhetene har stått i kø, også dette året. Vi har opplevd både gode og onde dager. Ved bruk av alle tilgjengelige maktmidler ,og vårt gode navn og rykte, klarte vi til slutt å stoppe volden vårt barnebarn ble utsatt for på skolen. Vi klarte å tvinge frem inkluderingsprossesser fremfor eksluderingsprosesser. Det har gått på helsen løs. Nå gleder alle hjerter seg. Etter at rektor Anne Beth kom tilbake etter permisjon, har Jhonny aldri hatt en bedre skolehverdag. Vi kan verken takke fylkesmann eller politiet for at vi fikk orden på dette. Takken går til slt-koordinator i det nye voldsrisikoteamet, men mest av alt til team Liland og sønn. Jeg er så stolt av den sønnen som klarer å stå oppreist, å vise skolen vei i en for ham retraumatiserende situasjon. Det er gutten sin det❤️og barnebarnet vårt er verdt sin vekt i gull, han har også taklet dette på en strålende måte, fordi han har hatt tillit til at vi voksne gjorde alt for å stanse galskapen.

Jeg har hatt mange mobbesaker på bordet, men takket være det nye lovverket, og en klageinstans som ikke handler, er det nå nesten umulig å yte hjelp til alle de som trenger det. Jeg kommer derfor til å legge ned dette arbeidet fra nyttår. Det går på helsen løs, og jeg må ta signalene kroppen gir. Den sier klart og tydelig fra at det er nok nå.

Vi har også hatt mange fine opplevelser dette året, konserter med De lilos, Andrea Bocelli og Sissel Kyrkjebø, for å nevne noe. Vi har reist mye, Gran Canaria, Kroatia, Narvik, Venezia og Gdansk, fantastiske steder alle sammen. Vi har avsluttet Gjør Søgne greit igjen, et prosjekt som vi har hatt igjen for. Jeg har gjort unna både mammografi og celleprøver med positivt resultat for meg. Jeg har gjort ferdig en toårig traumeutdannelse, og tatt videregående traumekurs hos RVTS. Vi har hatt mange hyggelige familie og vennefester. Vi er mye sammen med barn, svigerbarn, barnebarn og gode venner. Det er de som er meningen med livet.

Robert ble ferdig med en bachelor i sosislt arbeid i år. Han er nå jobbsøker ,og vi håper snart han får snøret i bånn. Kristoffer og co bor fortsatt i byen. Han er også jobbsøker for tiden. De to på ranchen er ferdig med eksamen for i år, og lader nå til bacheloroppgavene rett over nyttår.

Vi har gjort mye på hus, hytte, og med husbygging dette året. Det kommer vi til å fortsette med, til vi trygt lander i Casa Amore Langenes, neste sommer. Vi bygger ikke bare nytt hus, men en ny livsstil. Det blir hus og hytte ved havet i ett. Det blir også hytte/ landsted for barn, barnebarn, svigerbarn og venner. Huset vil legge til rette for et helt nytt liv ,og en ny start.

Den siste julen på Åros skal vi gjøre max utav. I kveld serveres det spekemat med mere her i Lilandsresidensen. Alle untatt Kristoffer og co kommer i kveld. I morgen blir det juletorsk og ribbe med Robert og ungene. Første juledag kommer alle på pinnekjøtt. Vi gleder oss.

En riktig god jul ønskes alle her fra Lilandsresidensen🌲💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s