Til siste klubbeslagūüĒ®

I g√•r deltok vi i Gj√łr S√łgne greit igjen, i det aller siste m√łte i kommunestyrem√łtet i S√łgne kommune. Snart g√•r vi inn i en ny kommune, men uansett hva kommumen heter, bor vi i S√łgne. Vi har holdt p√• med dette prosjektet siden mai 2018. Vi har m√łtt mange reaksjoner p√• dette, de fleste positive. Vi har blitt beskyldt for √• bedrive mobbing, der vi sitter, uten √• si s√• mye som et eneste ord. Vi har blitt spurt om vi har s√• lite √• ta oss til, at det er derfor vi er der? Til det har vi svart, tvert i mot, men vi prioriteterer dette viktige arneidet. Etterhvert som tiden gikk ble stadig flere positive til v√•r fredelige tilstedev√¶relse. Selv om noen aldri ble helt fortrolige med at vi satt p√• tilskuerbenken.

Selv har vi sett og h√łrt at vi har hatt en misjon. Stadig flere tar til ordet for at dette ogs√• trengs i bystyret i K-byen. Vi gir gladelig stafettpinnen videre. Vi har l√¶rt utrolig mye ved √• sitte ringsides p√• kommunestyrem√łter, formannskapsm√łter, tjensteutvalgsm√łter og kontrollutvalgsm√łter. Jeg vil g√• s√• langt som √• si at dette har v√¶rt givende for oss √• prioritere. N√• er vi imidlertid glad for √• legge ned prosjektet.

Her er noen bilder fra g√•rsdagens kommunestyrem√łteūü§ó Jeg fikk tilsendt dette bildet under fra Anne Lise Riseng, med teksten: til siste klubbeslag.

Det var flere som hadde mye p√• hjertet, ogs√• i g√•r. Da det hele var over fikk vi mange hyggelige tilbakemeldinger fra politikere, ogs√• de som f√łrst hadde v√¶rt negative til prosjektet v√•rt. N√•r de sier at det har v√¶rt koselig at vi har v√¶rt der, da har vi hatt en misjon. Det ble sogar delt ut klemmer.

Vi hadde med bobler og gode ord til ordf√łreren. At hun har holdt ut er et sant under. Ingen andre i kommunestyresalen hadde t√•lt det hun har m√•tte t√•le de siste fire √•rene. Det st√•r respekt av det hun har f√•tt til.

Etter m√łtet var over dro vi til Restaurant skrubbsulten og spiste deilig ribbemiddag.

Vi er en sammensveiset gjeng som ler mye. Vi er heldige som har hverandre‚̧ԳŹ

N√• takker vi for oss, og √łnsker alle som leser, en riktig god jul, og et fantastisk godt nytt √•rūü•ā

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s