På vei til å lande i julefeiring.

Her i huset er det nå siste innspurt inn i jula. Dagene fylles med ulike aktiviteter for storfamilien. De to på ranchen har vært i eksamensmodus. Benedicte landet sin siste eksamen på torsdag. Daniel hadde hjemmeeksamen i spillteori og filosofi fra onsdag til fredag. Han har hatt sin første hjemmeeksamen på UIA. Han har sittet og jobbet i mitt jobbehjørne de siste dagene. Det er godt å komme seg ut av huset for å jobbe. Jeg har vært coach og sparringpartner på oppsett, teori og innhold. Jobben har han gjort selv. Nå gjenstår bare personalledelse neste fredag. Jeg har også hatt det faget. Vi har stadig vekk litt diskusjoner om ulike fag. Det finner jeg helt naturlig. Han leverte noen timer før fristen gikk ut i går. Han skulle ha en frikveld med Robert i går, før han satte i gang å lese igjen.

Torsdag hadde vi felles middag her sammen med Robert og ungene.

Av og til gjør vi det lettvint.

Det går fremover med husbyggingen nå.

Huset vokser fra dag til dag. Nå er sålen i garasjen støpt, og gulvet i hovedetasjen er i ferd med å komme på plass.

Det begynner å hope seg opp med søppel. Vi skal ta noen turer med det når Per Svein kommer hjem til uka. Det har vært mye vær denne uken, men heldigvis har ingenting blåst på sjøen. Vibekke hadde ringt snekkerne og bedt dem passe på, å sikre alt på tomta.

Oppe hos Herleik går det så det suser. De er ferdig med å plate inne denne uken. Neste uke skal det sparkles og pusses inne.

De har også sprengt den tomta vi solgte, denne uken.

To grunnmurer på toppen har fått varmekabler og var klare for støyp da jeg var der i går. Ørums har fått belegningsstein på plass.

Snart er det juleferie både for oss og de som jobber der ute. Vi gleder oss.

Med ønske om en super lørdag og ei riktig god helg🤗🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s