VIP- kveld på Centrum sko👗👠

På lørdag traff Tove og jeg Torunn, innehaver av Centrum sko, på Kilden. Da ble vi invitert til en VIP- kveld med Gustav. Gustav er et klesmerke fra Danmark. Det er ikke lenge siden Tove og jeg deltok på tiårs jubilleum i samme butkk. Torunn selger ikke bare sko, men også klær og tilbehør. Da vi var på jubileumsfesten krydde det av folk. Denne kvelden skulle det komme ca tyve stykker og vi skulle ha god tid. Vi takket ja til innbydelsen pronte. Kjoledamene trives på Centrum sko, det er vår favorittbutikk i K-byen.

Da vi likevel skulle til byen, fant vi ut ar vi ville ha litt mat først.,Turen gikk til Østen i Markensgate. Vi ville ha kimamat. Det er ikke det at vi er der så ofte, men vi har en favorittrett. Så da hun som bruker å jobbe der kom med menyen sa hun:,Dere skal vel ha den med bønnesaus og chili. Ja, sa vi og da var det jo ikke mer å snakke om.

Shopping på tom mage hører jo ingen steds hjemme, spesielt ikke når det også tilbys bobler.

Lise fra Gustav hadde en flott presentasjon av merkevaren Gustav. Hva det er laget av, hvor det er laget og om det er bærekraftig. Klærne er merket så alt kan spores tilbake til sin opprinnelse. Lise forhandler også flere merker, blant annet Smashed Lemonkjolene. Det er et av våre favorittmerker i kjoleverdenen. Vi fikk også høre at vi gikk under tilnavnet Smashed lemondamene, etter en tidligere VIP- kveld i butikken. Fra før av har vi jo hatt en del navn som KLMdamene og kjoledamene, så vi har ikke noe i mot å bli kalt de festlige smashed lemondamene heller.

Før vi dro innover hadde jeg tenkt å finne meg noen røde sko, som var gode å gå i. Det fant jeg. Torunn kalte dem flyvertinnesko. Jeg har aldri gått i så gode pumps før, så de skal bli brukt mye. Nå er vi jo inne i høysesong for rødt også👠❤️

Tove og jeg føler oss hjemme uansett hvor vi er. Vi strør om oss med yttertøy, sko og kjoler som skal prøves. Tove prøvde seg på en liten unnskyldning om at vi føler oss jo hjemme uansett hvor vi er. Så vi strør rundt oss sa hun. Føler oss som hjemme? Sa jeg. Vi er jo hjemme🤗og det er vi. Og da vi fant et kjolestativ med smashed lemonkjoler til 50 prosent var julekjolen min sikret.

Og med hvert vårt par strømpebukser så hadde vi gjort unna handelen.

Torunn var i farta og hjalp alle hele ettermiddagen. Hun er et fantastisk festfyrverkeri av en dame. Hun vet hva vi kler, og hun vet hva vi liker. Hun har lært meg at jeg ikke har størrelse 38 i sko, men 37. Det har sklidd inn nå😂😂

Vi koste oss med bobler og fikk skravlet med mange damer vi aldri hadde snakket med før. Vi var også litt sånn personlige shoppere, og heiet på damer i fine kjoler og andre fine klær. Vi takker Torunn for en hyggelig invitasjon, til noe som ble en super kveld i mørketiden❤️

Med ønske om en super dag til deg som leser🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s