Ukeslutt🌲

Da var enda ei uke ved veis ende, og vi er nærmere jul. Mandag gjorde vi oss ferdig med julegavene. Amilia ønsket seg også ny seng til jul. Hun ville ha ei lita seng, i motsetning til sin kusine og fetter, var hun nå lei av klatring. Vi dro derfor til IKEA for å oppfylle ønsket. Vi overlot til Kristoffer og Synne å sette sengen sammen. Det kalles delegering😂Allerede samme kveld flyttet Amilia inn i sengen.

Hun var strålende fornøyd, og vi fikk tilsendt bilder fra pappa og Synne.

Vi er midt inne i den søte adventstid,,og prøver å få med oss litt førjulsmoro. Robert og ungene var på tenning av julegrana i K- byen forrige helg, og Robert sendte bilde av to fornøyde nisser, som da befant seg på McDonalds.

For anledningen har de lånt nisseluer av gome, den andre bestemora til Pandora.

Vi har også fått orden på flaggene. Vi har kjøpt inn både sameflagg og Søgneflagg til det nye huset. Nå mangler vi bare regnbueflagget. Mandag kjøpte vi balkongflagg på Europris til 79 kroner. Vi tok av de norske flaggene og satte på henholdsvis det samiske og Søgneflagget.,

Vi er begge av samisk slekt. Jeg gjennom min far fra Vesterålen, og Per Svein gjennom sin morfar fra Lyngen i Troms. Dettte har vært en godt bevart hemmelighet på begge sider, og det kan vi takke fornorskningsprosessen for. Vi ønsker imidlertid å ta tilbake den manglende biten av vår identitet.

Kai Tobiassen fra Søgne har laget dette Søgneflagget som vi også måtte ha i flaggparken vår. Vi har selvfølgelig hatt det norske flagget i årevis🇳🇴

Jeg fikk også svar på celleprøven fra livmorhalsen denne uken. Alt er normalt og det er tre år igjen til neste sjekk. Greit å ha gjort.

På Langenes går det jevnt og trutt fremover. På onsdag var de kommet så langt.

Hos min bror er det utfylling og murarbeid på gang. Denne uken er elektriker og rørlegger i sving. De skal plate veggene etter det. Jeg gleder meg til å snoke der senere i dag.

Det går fremover andre steder også. Hun som kjøpte tomten ved siden av Herleik har fått byggetillatelse. De begynner å bore for sprenging der til uken.

Ørums som har bodd her siden februar, er i full gang med å ferdigstille uteområdet på tomta si.

Da jeg var der ute fredag var gulvet kommet, og pukken var på plass i sålen på garasjen. Jeg er spent på dette gulvet. Det skal legges noe som de kaller flytgulv fra garasjen og inn i huset. Det kommer mellom garasjen, iderommet til Per Svein, og kontoret mitt. Det er visst også en utfordring. Heldigvis liker de utfordringer alle de som jobber med dette prosjektet. Mureren kommer til uken og gjør seg ferdig med garasjen.

Hos Herleik jobbes det flittig både inne og ute.

Hos Ørums går det også unna.

Forsikringen er også på plass. Det blir mye papir av det her, og mange permer, men her har jeg stålkontroll. I dag skal jeg ut å sjekke, og da er jeg alene på tomta. Da går jeg ikke i veien for noen. Det kan æ li, som vi sier her nede på Palmekysten.

En riktig fin søndag ønskes deg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s