Juleklippen✂️

I går gikk turen til Henriette for å få juleklippen. Jeg har kjent Henriettte siden vi flyttet hit til Årosskogen. Hun er venninne med min niese Susanne. I mange år bodde Susanne og familien rett over veien for oss, her vi nå bor. Henriette bodde også i nabolaget. Ingen av oss hadde vel kunne forestille seg på den tiden at Henriette skulle bli min faste frisør. For mange år siden begynte Henriette hos min daværende faste frisør. En dag havnet jeg i stolen hennes, og da var det gjort.

Etter noen år flyttet Henriette til Salongen på Langenes. Jeg var ikke sen om å flytte etter. Hun kjenner håret mitt godt, og vet hva jeg liker. Det siste året har jeg vært der oftere enn jeg pleier. Det er en av de store fordelene med langt hår, du trenger ikke springe til frisøren så ofte. Det siste året derimot har hele håret mitt oppført seg som stålull, uten at Henriette eller jeg har skjønt noe av det. Det har resultert i hyppige treff, med ekstra kuring, og solid klipp hver gang. Jeg har også kjøpt sjampo med solfaktor. Den brukes flitting i solrike perioder. I går var det tre måneder siden sist jeg var der. Nå var det bare sånn normal slitasjeklipp som ble gjort. Henriette sier at det håret som gror ut nå er friskt og fint. Så da satser vi på at vi ikke ses så hyppig som vi har gjort det siste året.

Sist jeg blogget om frisøren min, ble det etterlyst bilde. Her er det🤗 Henriette er ei super og omsorgsfull dame, som jeg håper jeg kan ha i livet mitt lenge.

Med ønske om en super adventstorsdag💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s