Søppelregnskap👍

Under husbyggingen rydder,og leverer vi all søppel selv. Siden huset har den størrelsen det har, må vi lage miljøregnskap. Det vil si at alt vi har med på bil og henger må veies inn og ut av gjenvinningen. Deretter får vi med kvittering som samles i perm. Det koster ingenting, men Vibekke må ha den når vi er ferdig for å ha den i et miljøregnskap. Snekkerne har ikke vært med på dette før, så det er muligens nytt av året. For de har ikke gjort det på Hellvik hus før heller. Det handler også om husets størrelse. Derfor var Per Svein på tomta og snakket litt og avtalte rundt dette, med snekkeren, på fredag. De ble enige om at vi skulle kjøpe inn tre store baljer til å sortere søppel i, og at alt skulle i blanke sekker.

Søndag dro vi ut og fjernet alle paller og søppel fra tomta. Vi måtte få ryddet skikkelig før Per Svein skulle reise ut igjen.

Vi var der ute en god stund.

Vi fikk også besøk av Ole Johan, Hildegunn og Per Sveins søster Marit og hans svoger Svein. Hildegunn tok dette koselige bildet av oss.

Mandag morgen dro vi på fyllinga og veide oss inn. Hun som sitter i luka er ei artig dame. Hun har alltid lue på. I anledning adventstid har hun nisselue på🤗

Vi fikk kjøpt dunker og dro utover til tomta med dem. Der var det to snekkere vi ikke hadde truffet før. Den ene het Mathias , og den andre het Morten. Skal si dere bygger stort hus sa Morten. Det var ikke meningen sa Per Svein, men så leverte vi inn en ønskeliste, og da gikk det sånn. Har ikke ungene flyttet ut sa Morten? Jo, sa Per Svein. Kjenner dere ikke meg igjen sa Morten? Nei sa vi. Disse mennene forandrer seg litt fra gutter, ungdom til voksen mann. Det viste seg å være en som var litt eldre enn våre eldste, som hadde vokst opp i Årosskogen. Han ble overrasket da vi sa at vi fortsatt bodde der. Vi har jobbet for å få til dette siden 2006, sa Per Svein. Hvordan klarte dere å få tomta over veien? Spurte Morten. Vi eier veien svarte gemalen. De som bor innenfor har fått en ny og bedre vei inn. Nå blir det mindre brøyting på dem ,og mer på kommunen.

Forøvrig sa han det alle andre også sier, at dette tar lenger tid på grunn av alle vinklene. De får ta en snakke med Hilde som har tegnet det. Han sa også at det var et fantastisk sted å jobbe i dette været. Det er ikke bare vi som får sjelefred av å være der ute. Snekkeren kunne også fortelle at gulvet i hovedetasjen skulle komme torsdag, og at det bare var å jobbe på. Vi liker jo action, så de må bare stå på.

Vi var blitt fortalt at murerne skulle komme tilbake neste uke, men da jeg våket nå, hadde min bror sendt dette bildet. I dag må jeg ut å inspisere. Jeg blåste opp bildet i to, for å se om det virkelig var dette jeg så.

Med ønske om en super dag til deg som leser🏠

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s