I rute🤗

Vi kan vel si at vi akkurat nå er i rute med det meste. Vi er i rute med husbygging, med oppussingsprosjekt, adventstid og med julegaver. De siste julegavene kjøper vi i dag. Da kan vi konsentrere oss om helt andre ting. De to eldste barnebarna har fått julegaven på forskudd. De ønsket seg køyseng. De har mange venner som stadig er på overnatting. Da er en køyseng god å ha, den sparer også plass. Vi overlot til Robert å ta seg av monteringen. Med god hjelp fra Jhonny gikk det.

To glade barnebarn fikk noe de hadde bruk for denne julen. Gaven egnet seg likevel ikke under juletreet, og det er fint å se at den alt er i bruk.

I går pyntet jeg juletreet, og nå er det lyst og trivelig i stua, midt i mørketiden.

Vi var med Tove og John på de obligatoriske julemarkedene i bygda i går. Først gikk turen til Repstad gård. Der fikk jeg kjøpt kranskekake til jul, og et par solide grytekluter til Casa Amore, samtidig som jeg støttet prosjektet «Barna under broen». Per Svein fikk kjøpt seg en justkalender og noe hjemmelaget gelegodteri, som han digger. Deretter gikk turen til julemarkedet på prestegården. Der fant vi nydelig italiensk olivenolje og annet snadder fra Italia som vi kjøpte med oss hjem. Vi fikk attpåtil kjøpt en julegave.

Det har vært mye aktivitet den senere tid, men det har blitt tid for lesing også. Her kommer tre anbefalinger.

Feelgood, goodfeel, bare deilig, og når store deler av handlingen foregår i Italia, da er det bare å lene seg tilbake å nyte reisen.

Når jeg først snakker om å reise, dette er en eventyrlig reisehåndbok om Island. Den er skrevet av Bjørg Thorallsdottir. Dette er et prakteksemplar av en reisehåndbok. Jeg kjøpte boken på galleri My, i Narvik,i sommer. Får man ikke lyst til å reise til Island etter å ha lest denne boken, skjønner ikke jeg noenting. Den dagen jeg reiser til magiske Island skal jeg ha brukt denne boken i planlegging og forberedelsesprosessen, og så blir boken med til Island. God fornøyelse sier jeg🤗

Veldig god bok om miljøarbeid i praksis, i møte med mennesker med ulike traumer. Man får best utbytte av boken om man er oppdatert på hvordan traumer virker på hjernen, føleleseslivet, og kroppen. Det er viktig å ha en grunnleggende forståelese for dette, og da er denne boken et fantastisk hjelpemiddel videre, i praksis, i møte med mennesker som sliter med ulike traumer.

Ellers har vi også sjekket brors byggeprosjekt. Han er i rute til innflytting i februar.

Da vi sjekket forrige helg, var snekkerne i full gang med å isolere inne.

Garasjeportene kom denne uken.

Utsikt fra hagestuen

Mer utsikt.

Her hadde de kranselag på fredag ettermiddag. Byggmesteren ville vente med det til de var kommet i hus.

Tak og vegger er nå ferdig isolert. Elektriker og rørlegger kommer denne uken, og så skal veggene plates.

Det begynner å ligne noe bra, dette her.

Med ønske om en god dag til deg som leser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s