Da kom pinnekjøttet hjem til jul🌲

I går gikk turen til Listalandet for å hente hjem pinnekjøttet. Det har blitt en årlig tradisjon, som har vart i mange år. Første stopp på turen er alltid Trunken på Vanse.

Vi kjørte bak John og compani. Vi hadde en aldri så liten leksjon i bruk av blinklys, John er ikke så god på det. Derfor superviset vi i bilen bak via chat, med Tove. Magne tok ansvar for blinkingen, han satt ved siden av blinklysgeneralen. At John hadde fått ei flaske med blinklysolje til 60 årsdagen, hadde ikke virket før gårsdagens leksjon i alle fall.

Vel fremme på Trunken var det bare å nyte overfloden og herligheten. Kommer ikke julestemningen der, kommer den aldri.

Her finner du alt hva hjerte kan begjære. Vi kom hjem med ny julekrans til ytterdøren. Jeg hadde sett den i fjor til halv pris, men kjøpte den ikke. Jeg har angret på det hele året som har gått. I går fant jeg en de hadde igjen til 70% avslag. Den er med lys og greier og skal opp på ved siden av døren. Barnebarna elsker varm sjokolade. Vi kjøpte ei eske med det som skal til for å lage en skikkelig god amerikansk sjokoladedrikk. Vi har skapet fullt av små marsmellows til varm sjokolade. Vi må bare ordne litt krem på boks. Så er lykken gjort.

Vi fikk også handlet litt julepynt, og det er et hav og velge i. I dag skal treet pyntes i Lilandsresidensen. Da skal ny og gammel julepynt opp på treet.

Etter å ha besøkt Trunken var det tid for lunsj. Den spiste vi på Route8 restaurant. Det smakte kjempegodt.

Gode og mette dro vi videre til Lista Lam.

Der inntok vi desserten, og fikk skravlet en hel haug med vertskapet, før vi dro hjem med 30 kilo pinnekjøtt. Vi kommer til å klare oss en god stund fremover🌲

En super første advent ønskes deg som leser🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s