Et lite hvileskj√¶rūü§ó

I travle tider er det lurt √• legge inn noen hvileskj√¶r, der man bare trenger √• v√¶re. I g√•r gjorde team Liland det, innimellom oppussing av eget hus, husbygging, juleforberedelser, julegaver og andre «barem√•f√•gjorting», satte vi av et friminutt. Vi tok det p√• sparket dagen f√łr, Per Svein bestilte to kinobilletter. Vi hadde attp√•til to gratisbilletter p√• kinoappen, s√• det var en god anledning. Siden vi f√łrst skulle til byen, kunne vi jo ogs√• ta middagen der. Vi hadde lyst p√• kinesisk mat, s√• vi havnet p√• Lotus. Jeg hadde glemt hvor store porsjoner de har der, s√• vi ble mer enn mettte.

Det var kjempegodt. Valget falt p√• scampi med gr√łnnsaker i en hot saus.

Vi hadde bestemt oss for √• se julefilmen » Last Cristmas». Vi liker begge √• se romantiske komedier. Livet blir mye enklere med en god latter og litt kj√¶rlighet.

Dette var en skikkelig julefilm med mye julepynt, glitter og julestash. Det var romantikk, sorg, glede og latter i passelige mengder. Der oppsummeringen p√• slutten av filmen var at livet ble mye bedre om vi hjalp hverandre. Det var en skikkelig julefeelgood film. S√• er du p√• jakt etter et hvileskj√¶r med feelgoodf√łlelse, da er det bare √• komme seg p√• kinoūüíēūüĆ≤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s