Et lite hvileskjær🤗

I travle tider er det lurt å legge inn noen hvileskjær, der man bare trenger å være. I går gjorde team Liland det, innimellom oppussing av eget hus, husbygging, juleforberedelser, julegaver og andre «baremåfågjorting», satte vi av et friminutt. Vi tok det på sparket dagen før, Per Svein bestilte to kinobilletter. Vi hadde attpåtil to gratisbilletter på kinoappen, så det var en god anledning. Siden vi først skulle til byen, kunne vi jo også ta middagen der. Vi hadde lyst på kinesisk mat, så vi havnet på Lotus. Jeg hadde glemt hvor store porsjoner de har der, så vi ble mer enn mettte.

Det var kjempegodt. Valget falt på scampi med grønnsaker i en hot saus.

Vi hadde bestemt oss for å se julefilmen » Last Cristmas». Vi liker begge å se romantiske komedier. Livet blir mye enklere med en god latter og litt kjærlighet.

Dette var en skikkelig julefilm med mye julepynt, glitter og julestash. Det var romantikk, sorg, glede og latter i passelige mengder. Der oppsummeringen på slutten av filmen var at livet ble mye bedre om vi hjalp hverandre. Det var en skikkelig julefeelgood film. Så er du på jakt etter et hvileskjær med feelgoodfølelse, da er det bare å komme seg på kino💕🌲

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s