Søndagslykke💕

Denne helga står i avslapningens tegn. I går var det stort fremmøte på cafeen, og Mariann og Knut hadde tatt veien fra Lyngdal. Siden vi skal til Lista å hente pinnekjøtt til helga, får ikke Tove startet adventslotteriet da. Så hun hadde med hjemmestrikkede lodder ( sokker), til lodderiet i går. Mariann hadde med hjemmestrikkede rosa votter, til lotteriet. Inger Grete donerte ei halv king size sjokoladeplate. Da sto stemingen i taket, og det kunne nok for de andre i cafeen høres ut som det reneste vekkelsesmøte. Vi befinner oss tross alt i bibelbeltet.

Første gevinst, et par oransje lodder, gikk til bror Ole. Jhonnys kompis, Nathaniel, vant de rosa hjertevottene. Mammaen hans ble nok veldig glad da han kom hjem med dem, til henne, i går. Per Svein stakk av gårde med sjokoladepremien. Den var fin for ham og John å dele på torvet, der de sto og solgte lodd for Lions. Senere på dagen var vi på tomta og viste den til Mariann, Knut og Tom Arild. Nå går det fremover der ute.,

Denne uken startet innfyllingen til tomta.

Repstad anlegg har laget en fin stablemur mot Zimmermann sin tomt.

Neste uke støypes grunnmuren til garasjen, og det skal mures trapp ned mot leiligheten.

Ellers har det kommet opp to murer til, på toppen av feltet.

Huset på siste bildet er i ferd med å bli kledd utvendig. Vi har latt oss fortelle at det skal være ferdig i februar.

Hos Herleik er de ferdig utvendig, og i full gang inne. Det isoleres for harde livet. Neste uke isoleres taket. Det går rett vei.

Jhonny kom på overnattingsbesøk i går. Alle tre har inntatt hver vår sofa, og der blir vi resten av helga. Vi skal bare lese, se på tv og skravle. Vi har bestemt oss for å gjøre ingenting litt oftere fremover. Vi kjenner vi har godt av det.

Jeg har lest min første bok av Wilburn Smith. Per Svein har mange bøker av ham. Denne handler om den afrikanske medesin og vismannen Taita. Vi er tilbake i Faraos tider, og dette er velskrevne eventyrfortellinger. Jeg kommer tii å lese mer av ham.

Denne boken fikk jeg på gratisutdelingen hos Søgne bibliotek, i vinter. Dette er den siste av en stor stabel bøker jeg fikk med meg. Denne boken er en blanding av en biografi, og analyser av Oscar Wildes skriftlige verker. En interessant bok i disse homoterapitider. Oscar Wilde ble i sin tid dømt for seksuell omgang med menn, og satt i fengsel i to år for det. Vi har heldigvis kommet lenger i dag, men det gjenstår fortsatt mye. Fordommer fordummer.

Akkurat nå sjonglerer jeg tre gode bøker samtidig, men de skal jeg komme tilbake til i et annet blogginnlegg. En super dag ønskes deg fra Lilandsresidensen😍

Bilder av brudebukette fra 1987. Fotograf Peder Austerud

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s