Å bare være💕

I travle tider med mange prosjekter, slik vi har det nå, er det en utfordring å bare være til stede i øyeblikket. Allikevel blir det noen gyldne øyeblikk hvor vi kjenner at vi er til stede her og nå. Vi er ikke de eneste i familien som har travle tider. Det gjelder også for de på ranchen. Derfor inviterte de seg selv på frokost klokken halv åtte, tidligere i uken. Det ble en liten stjernestund. Robert stakk innom på en kjas og en prat, etter at umgene var gått på skolen en annen dag. Han hadde vært på møte med rektor og Jhonnys klasseforstander tidligere i uken. Alle er strålende fornøyd for nå går det så bra med Jhonny. Det psykososiale miljøet for ham på skolen er nå som det skal være. Han har aldri vært så harmonisk i sitt liv. Dessuten har astmamedisinen nå fått full virkning. Han orker mye mer enn før. Han er ikke helt utslitt når han kommer hjem fra skolen lenger, tvert i mot drar han rett ut og leker, straks leksene er unnagjort. Per Svein har også vært en tur inne hos eldstemann, og fått en god far og sønn stund. Det finnes ikke noe viktigere enn familie, en må ta vare på flokken sin.

Per Svein har hatt prosjekt lammerull gående hele uken, siden de lagde hver sin i Lionsmøtet forrige uke. Han går vitenskapelig til verks. Den er blitt stelt med, og dullet med etter alle kunstens regler. Den er snudd, og snudd, og den har ligget i vann et døgn. I går ble den kokt, og nå ligger den i press i en brødform, med en brødform på toppen av det, som er fyllt med fem flasker prosecco. Man tar det man har når man ikke har syltepresse. Det blir visst smaksprøver til frokost i dag, og lammrull til jul for hele familien.

I går var Monika mi innom en tur. Den drøye timen hun var her gikk altfor fort. Jeg digger den dama, hun er full av kjærlighet, og det får verden aldri nok av. Da hun gikk sa hun, du bor i hjertet mitt vet du. Vi er heldige vi som bor i hjertet ditt, svarte jeg. Jeg er så glad for å ha henne i livet mitt. Hun er noe helt for seg selv💕

Jeg har fått lest litt også📚

Denne fikk jeg med meg da biblioteket delte ut bøker i vinter. Jeg har ikke lest noe av Doris Lessing før. Dette er del en av hennes selvbiografi. Damen kunne skrive, det er helt sikkert, og hun har levd et spennende liv. Det kan godt hende at jeg kommer til å lese flere av hennes bøker.

Så har jeg fått litt humor inn i hverdagen. Jeg kjøpte den boken da vi var i Vesterålen i sommer. Dette er ramsalt humor av beste merke. Jeg er helt avhengig av bøker, og for meg finnes det ikke bedre avslapning enn en bok. Hvis jeg ikke leser betyr det at jeg er stressa, og det prøver jeg å unngå ved å sette av tid til bøker, hver eneste dag.

I går var det en begivenhet, på lik linje med månelandingen. Per svein satte sine ben på den ferdig tørkede sålen for aller første gang. Det var en meget fornøyd mann som vandret rundt på sålen i huset🤗

I dag står mye kos på programmet. Det kommer det mer om i bloggen i morgen. Enn så lenge ønsker jeg deg en vidunderlig lørdag💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s