Trippel farsdagsfeiring❤️

Tidligere i uken var vi hos slakter Eikestøl og kjøpte farse. Det var på høy tid med bollefrikase til middag. Alle barn, svigerbarn og barnebarn var invitert. Alle kom, utenom Amilia som er hos mamma for øyeblikket. Henne treffer vi på Kilden lørdag. Da skal hun danse i Trollmannen fra Oz.

Bollefrikase er enkel og god mat, selv om vi lager både glutenfri, kjøttfri og en med kjøtt. Alle skal få noe de liker. I dag er det lett å lage god glutenfri og kjøttfri mat. Det finnes raske og gode løsninger å få tak i, i de fleste butikker.

Før middag begynte snøen å dale ned over Sørlandet. Vi tok turen til Langenes. Per Svein har sagt at det ikke snør på Langenes, så hva var det da som dalte ned der ute?

Onsdag skal Repstad Eiendom ha visning på sine tomter fra klokka tre. Vi ønsker oss gode naboer.

Vi fikk satt opp solgtskilt på den tomten vi har solgt. Det meldes regn og mildt igjen fra i dag, i morgen meldes ni varme grader. Sånn er det på Palmekysten. Vi dro hjem og så en film før ungene kom på middag klokken fire. Tre av fire voksne menn bærer hederstittelen pappa.

En riktig god mandag ønskes deg, med eller uten sne❄️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s