Lutefisksesongen er i gang🦈

Vi har snakket om det en stund nå, at det er på høy tid med lutefisk. I går satte vi i gang. Fredag kjøpte vi lutefisk fra fiskebrygga, hos Mega. Vi kjøpte også mandelpoteter og bacon. Ertene ble lagt i vann fredag ettermiddag. Cluet er å få ut en del vann av fisken før den bakes i ovnen. Etter to runder med salting, trekkes det ut mye vann, og konsistensen blir fast og fin når den kommer ut av ovnen. Vi serverer den med poteter, sprøstekt bacon i biter, og hjemmelaget ertestuing. Vi lagde ertestuing av en pakke. Det er for mye, men det egner seg godt til frysing. Så nå har vi for et par måltider til på frysen.

Jeg har fått tid til å lese litt også. Akkurat nå holder jeg på med tre bøker. Jeg har også lest ut et par.

Denne boken om organisasjonsteori kjøpte jeg på mammutsalget for elleve år siden, mens jeg gikk på masteren i offentlig politikk og ledelse. Etterpå var jeg så forsynt med fagbøker at den ble liggende. Nå fikk jeg en oppfriskning på teori.

Jeg har også lest denne mursteinen av en historisk roman, av Ken Follet. Han skriver fantastiske historiske romaner. Jeg har lest alle mursteinene han har skrevet, og likt alle. Jeg har også prøvd meg på andre bøker han har skrevet, men de var ikke min greie. Denne er fra årets mammutkupp📚

I dag skal vi feire trippen farsdag i Lilandsresidensen. En god farsdag ønskes alle💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s