Garderobeløsninger på plass👍

Per Svein startet dagen i går tidlig, med et møte med Bueklev hos Repstad eiendom, klokka syv på morgenen. Vi har siden 2006 samarbeidet med dem for å utvikle boligområdet som nå bærer navnet Kilenesheia. Nå er tiden inne for å overlevere vei, friområder og lekeplasser til kommunen. Ikke alt skal overleveres til kommunen. Grunneierne har også et fellesområde med et lita brygge og en båttslipp. Vi eier også noen få holmer og skjær rett utenfor området. Disse overføres nå fellesområde til grunneierne. Det forfaller også en regning på hver tomt til utbygging av infrastruktur, ved overlevering av området. Samarbeidet med Repstad eiendom er snart over. På grunn av at det ikke ble noen kanal skal tomtearealet som skulle gått til den, tilbakeføres til vår tomt og nabotomten. Nabotomten er fortsatt til salgs hos Repstad Eiendom🏡 Søknad om tilbakeføring er nå sendt kommunen.

I går var det også dags for et møte med IKEA om garderobeløsninger i huset. I løpet av en time hadde vi alt på plass, takket være en dyktig ansatt, et supert dataprogram, og godt forarbeid fra team Liland. Prisen var langt under budsjett, og vi hadde da plukket akkurat det vi ville ha. Vi får alt levert og ferdig montert. Så da er det nok en ting som kan krysses av på arbeidslista.

I gangen i leiligheten valgte vi denne løsningen. Dørene er i lys grå, men blomstermønster, i samme farge. Det er ikke lett å se på bildet. Her ser de svarte ut. Håndtakene er i brunt skinn.

I de to soverommene i leiligheten valgte vi hvite garderobeskap med skinnhåndtak. Kjøkken og baderomsinnredninger i leiligheten er tatt ut i fargen grå. De som skal bo der får fargesette med puter, gardiner, tepper og bilder. Vi har sørget for at de får mye skapplass.

I gangen vår har vi valgt innredning i samme blåfarge som kjøkkenet, med speildør i midten og skinnhåndtak.

Slik blir det seende ut i vårt walk in closet💕

Nå kan vi ta helg med god samvittighet. Det håper jeg du også kan. Måtte helga di bli god😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s