Praktiske gjøremål🏡

I går var dagen for praktiske gjøremål. Vi møtte rørleggeren på tomta klokka ni går. Da gikk vi gjennom tegningene for underetasjen. Som ventet hadde han full kontroll.

Det var full aktivitet da vi kom. Murere, elektriker og rørlegger var på plass for å få slt riktig plassert i sålen. I dag skal det legges på isopor, og neste uke skal sålen støypes.

Vi dro rett til Sørlandsparken etterpå for å hente resten av baderomsinnredningene vi hadde kjøpt på Obsbygg. Vi fikk underskap og vask til hybelen og innrednig til det lille badet i kontordelen min. Det ser ut som vi kan ha fått en vask for mye. Den leverer vi tilbake i dag.

Søknaden for båtplasser/båthavn ble sendt kommunen tidligere i uken. Da er det bare å vente. Fylkesmannen har gitt grønt lys. Det kommer når det kommer.

Vi holder på med avregning hos rørlegger. Vi opererer med to regninger. En går via Hellvik hus, og en går direkte til oss. Alt med vannbåren varme går utenom Hellvik hus. Noe skal trekkes ut, og noe skal legges til. Det er viktig at vi ikke betaler dobbelt opp, eller betaler for noe vi ikke skal ha. Det er mye å tenke på.

Elektrikeren kom med pristilbud i går, på det som går utenom Hellvik hus sitt budsjett. Her skal det også avregnes. Vi har møte med ham neste onsdag. Da skal dette også være på plass.

I går kveld hadde jeg damer på besøk, og Per Svein dro med Søgne Lions til Greipstad Lions for å lage lammerull. Deilig med litt avslapning og sosialt samvær også😍

I dag fortsetter vi med praktiske gjøremål, før vi lander i ei helg med avslapning, vennetreff og familiemiddag på søndag💕

En super fredag ønskes deg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s