Mørketid🍂

Vi er nå på vei inn i den mørkeste tiden på året. I går stilte vi klokken tilbake, jeg håper det blir siste gang vi gjør det. Jeg liker lyse ettermiddager, jeg trenger ikke lyse morgener på denne tiden av året. Dette er ikke min beste tid, men jeg gjør det beste ut av det. Det nytter ikke å henge med hodet. Det hjelper i alle fall ikke. Jeg trives best i lyset, så da må jeg gjøre det jeg kan for å skaffe litt lys i mørketiden. Det handler om lys i form av belysning, vedfyring, og ikke minst, legge til rette for gode opplevelser. Neste uke er det 10årsjubileum på Centrum sko, med gode venner, jentefest og overnattingsbesøk av Amilia. Så lyspunktene står i kø, også i mørketiden. Det gjelder bare å se dem.

I går kom Jhonny på overnattingsbesøk. Roen senker seg når han er i huset. Sånn har det vært så lenge vi har hatt ham. Han har en beroligende virkning på besteforeldrene sine. Lykken er en sønnesønn som sover på loftet. På menyen sto som vanlig taco.

Vi måtte ha med oss Skal vi danse i går. Jhonny heier på Victor. Nivået er høyt i år, så hvem som helst av de som er igjen, fortjener å vinne. Victor gikk videre i går. Jeg tror han er barnas favoritt💥I dag skal vi også lete etter lyspunkter i mørketiden. De er heldigvis ikke så vanskelige å finne🤗

En riktig lys søndag ønskes deg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s