Å roe ned🤗

Nå er tiden for å roe ned kommet. Det er ikke akkurat det jeg er flinkest til, men må jeg så må jeg. Det har vært hektisk i flere måneder nå, med hus, hytte, oppstart av husbygging, traumeutdanning, reiser, kurs, familie, og alt det andre som livet har å by på. Nå er tiden kommet for å få orden på hus, heim og papirer. Det flyter overalt, da er det godt å få det gjort i et rolig tempo. Jeg rydder hodet samtidig.

Nå er vi ferdig med det vi rakk av utvendig arbeid på hus og hytte denne sesongen. Det gjenstår å male hytta i hagen, karmene på tre vinduer i underetasjen, å få på plass nye vannbord på sjøsiden av huset. Før gemalen reiste i Nordsjøen, fikk han sktiftet ut to lamper fra forrige årtusen. Jeg tuller ikke, vi har bodd her i 30 år.

Det var sannelig på høy tid.

Utendørs belysning ble ikke høyt prioritert for 30 år siden. Det blir andre boller i det nye huset. Byggeleder har overtatt ansvaret for husbyggingen nå. Vi skal bare ha ryddingen og bortkjøringen av søppelet selv. Huset leveres nøkkelferdig. Området ble ferdig asfaltert denne uken, så jeg skal ut å sjekke det ut senere i dag. Neste gang Per Svein er hjemme skal vi hente resten av baderomsimnredningene vi har kjøpt, å kjøpe en til. Vi skal plukke ut klinker til alle våtrom og to ganger. Vi skal gjøre oss ferdig med belysning og garderober. Etter det er fokuset på å få gjort litt oppussing innvendig før hussalg ved påsketider.

Under over alle under. Vi har kommet i gang med julegaver også, og har sanket inn alle ønskelister, unntatt de fra de tre i byen. Lister er utrolig greit å jobbe etter. Min yngste sønn lever i et exelark. Team Liland lever etter mors lister. Funker som bare det, både for han med exelark, og for dem med lister.

Det har blitt lite lesing den siste tiden. Jeg har holdt på med denne boken i en evighet. Jeg plukket den med meg da Biblioteket hadde gratis selvplukk av bøker i vinter. Jeg blir ferdig med denne i helgen, tror jeg. Read Ole Bull slow, kan anbefales. Her var det mye jeg ikke visste, blant annet at han og familien bodde på Andøen i K-byen en periode. Hans parisiske kone hatet hvert minutt av oppholdet.

Nå er jeg klar for en ny dag, med solskinn, ikke til å fatte å begripe at vi skal få en hel solskinnsdag. En riktig god fredag ønskes deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s