Tilstandsrapport fra klanenđŸ€—

Jeg tenkte det var dags Ä komme med en liten tilstandsrapport fra Lilandsklanen nÄ. Livet er i ferd med og normaliseres. Det har vÊrt fredelig pÄ krisefronten i flere mÄneder. MÄtte det bare fortsette.

De to unge er godt i gang med studier og jobb, og ferdig med oppussingsprosjekter for i Ă„r. Benedicte har vĂŠrt i praksis som bioingeniĂžrstudent pĂ„ sykehuset i K- byen. Hun har ogsĂ„ fĂ„tt jobb som stikkehjelp ( blodprĂžver) en helg i mĂ„neden, ved samme sykehus. Forrige uke hadde de unge fire dager med lading i Krakow, i Polen. Daniel har blitt verneombud pĂ„ jobben, og fĂ„r i den anledning ogsĂ„ kursing. De kjeder seg med andre ord ikke. Om en mĂ„ned er det klart for eksamen, fĂžr de kan gĂ„ inn i en velfortjent juleferie. Over nyttĂ„r skal begge begynne pĂ„ sine bacheloroppgaver📚

I casa Roberto rÄder freden grunnen. Begge ungene stortrives pÄ skolen. Robert er i jobbsÞkemodus. Han har mange sÞknader inne nÄ, vi venter bare pÄ at en skal slÄ inn. Da er det ogsÄ klart for at han overtar leiligheten han har, som et ledd i prosjekt leie fÞr eie. Det skal jeg komme tilbake til siden. Uten Ä rÞpe for mye kan jeg si at Robert fÄr besÞk av et filmcrew i slutten av uken. De blir et par dager. Resultatet er klart i desember. Pandora har fÄtt mobiltelefon av mamma og pappa til bursdagen, og et blitt familiens selfidronning.

Ingen slipper unna, her mÄ alle bidra. Vi spÞker med at hun blir familiens nye influencer.

Kristoffer, Synne og Amila flyttet i august, men bor fortsatt pÄ Lund. Kristoffer har vÊrt pÄ et par jobbintervjuer. Vi vet ikke hvor dette ender, men det er endringer pÄ gang. Amilia trives pÄ skolen, om ikke lenge kommer hun pÄ besÞk til bestemor.

Vi fĂ„r rett som det er hilsener fra byen💕

Team Liland er i farten med husbygging og mye mer. Jeg avsluttet en to Ärig traumeutdannelse for en drÞy ukes tid siden. Denne uken skal jeg pÄ et todagerskurs om traumer i regi av RVTS. Per Svein har vÊrt pÄ guttetur i helga, til Munchen. Der koste han seg.

Jeg har ogsÄ gÄtt til behandlinger hos Ingrid de siste mÄnedene. Alarmknappen har etter mange Är med krisehÄndtering hengt seg opp. Ved hjelp av bindevevsmassasje, andre behandlinger og magnesium, begynner kroppen Ä bli seg selv igjen. Stivheten og vondtene er i ferd med Ä forlate kroppen. Det kjennes alldeles nydelig.

I dag starter asfalteringen av veiene i byggefeltet pÄ Langenes. I kveld kommer Karianne fra Stokke. Hun skal pÄ samme kurs som meg, og hun skal bo hos oss. Det gleder vi oss til.

Med þnske om ei riktig god uke til deg og dine💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s