Tilstandsrapport fra klanen🤗

Jeg tenkte det var dags å komme med en liten tilstandsrapport fra Lilandsklanen nå. Livet er i ferd med og normaliseres. Det har vært fredelig på krisefronten i flere måneder. Måtte det bare fortsette.

De to unge er godt i gang med studier og jobb, og ferdig med oppussingsprosjekter for i år. Benedicte har vært i praksis som bioingeniørstudent på sykehuset i K- byen. Hun har også fått jobb som stikkehjelp ( blodprøver) en helg i måneden, ved samme sykehus. Forrige uke hadde de unge fire dager med lading i Krakow, i Polen. Daniel har blitt verneombud på jobben, og får i den anledning også kursing. De kjeder seg med andre ord ikke. Om en måned er det klart for eksamen, før de kan gå inn i en velfortjent juleferie. Over nyttår skal begge begynne på sine bacheloroppgaver📚

I casa Roberto råder freden grunnen. Begge ungene stortrives på skolen. Robert er i jobbsøkemodus. Han har mange søknader inne nå, vi venter bare på at en skal slå inn. Da er det også klart for at han overtar leiligheten han har, som et ledd i prosjekt leie før eie. Det skal jeg komme tilbake til siden. Uten å røpe for mye kan jeg si at Robert får besøk av et filmcrew i slutten av uken. De blir et par dager. Resultatet er klart i desember. Pandora har fått mobiltelefon av mamma og pappa til bursdagen, og et blitt familiens selfidronning.

Ingen slipper unna, her må alle bidra. Vi spøker med at hun blir familiens nye influencer.

Kristoffer, Synne og Amila flyttet i august, men bor fortsatt på Lund. Kristoffer har vært på et par jobbintervjuer. Vi vet ikke hvor dette ender, men det er endringer på gang. Amilia trives på skolen, om ikke lenge kommer hun på besøk til bestemor.

Vi får rett som det er hilsener fra byen💕

Team Liland er i farten med husbygging og mye mer. Jeg avsluttet en to årig traumeutdannelse for en drøy ukes tid siden. Denne uken skal jeg på et todagerskurs om traumer i regi av RVTS. Per Svein har vært på guttetur i helga, til Munchen. Der koste han seg.

Jeg har også gått til behandlinger hos Ingrid de siste månedene. Alarmknappen har etter mange år med krisehåndtering hengt seg opp. Ved hjelp av bindevevsmassasje, andre behandlinger og magnesium, begynner kroppen å bli seg selv igjen. Stivheten og vondtene er i ferd med å forlate kroppen. Det kjennes alldeles nydelig.

I dag starter asfalteringen av veiene i byggefeltet på Langenes. I kveld kommer Karianne fra Stokke. Hun skal på samme kurs som meg, og hun skal bo hos oss. Det gleder vi oss til.

Med ønske om ei riktig god uke til deg og dine💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s