Avdeling baderom🏠

Vi har i huset ikke mindre enn fem bad, i ulike størrelser. Et tilhører hybelen, et tilhører kontordelen, som ligger utenfor selve boenheten, som vi må gå ut for å gå inn i. Vi har et eget bad i soveromsdelen, og et bad til gjester i hovedetasjen. Vi har også et bad nede til gjester, eller bruk når vi oppholder oss nede i biblioteket. Baderomsinnredninger ble ikke lagt inn i avtalen med Hellvik hus. Så her står vi fritt til å kjøpe det vi vil ha. Her er det med andre ord også store penger å spare.

I går hadde de nyåpning på Flisekompaniet i byen. De selger flotte baderomsinnredninger, i går var det 40% rabatte på alle. Det var fullt hus og stormende jubel da vi ankom. Her fikk vi bestilt og betalt en innredning til hovedbadet. Den kommer om fem/seks uker.

Vi skal ha baderomsvegger fra fibotrespo i alle bad og i vaskerommet. I hovedbadet skal vi ha plater i grey concrete, med unntak av i dusjsonen. Der skal vi ha plater i mosaikkstruktur i fargen aquamarine. Vi skal også ha en malt vegg der baderomsinnredningen skal henge.

Etter å ha kjøpt dette dro vi til obs bygg for å kjøpe innredning til de resterende badene. Med unntak av gjestebadet oppe, hvor vi tegner om litt. Når det er gjort drar vi igjen ut til obs bygg, og kjøper baderomsinnredning der. Vi kjøpte en av de minste innredningene de hadde til det lille badet i kontordelen. Den er hvit med et lite skap under. Det følger også med et lite speil. Det er plass til et par håndklær, doruller og såpe der. Kontordelen skal ha gule vegger av typen soloppgang. Her skal det jobbes, og fargen vil holde meg kvikk og våken.

Denne innredningen hadde de ikke inne, men den er bestilt og betalt.

Til hybelen fikk vi kjøpt denne. Vi fikk med oss vasken og høyskapet, den siste delen er bestilt og betalt.

Denne skal i hybelen.

Til badet nede kjøpte vi denne. Der hadde de alle deler, så det står nå lagret her hjemme.

Når vi får orden på tegningene på gjestebadet oppe vet vi hvilken innredning vi skal ha der. Det blir enten denne eller den vi har kjøpt til hybelen. Denne var det ekstra tilbud på i går. Vi tar med oss det vi får med oss. Med baderomsinnredninger på plass nærmer vi oss flere stille stunder i forhold til husbygging. Nå er det byggeleder Vibekke som skal ordne resten. Vi har også fått på plass dette med trapp. Vi har ikke noe bilde av selve tappen, da dette blir skreddersøm. Vi har imidlertid en beskrivelse og bilde av en trapp som ligner.

Trapp med glassrekkverk, trappen går fra enden av stuen ned til biblioteket, og hele langveggen ned skal ha tapet. Hvilken gjenstår å se. Tapeten skal binde fargene i hovedetasjen og underetasjen sammen. Den blir ikke som på bilde🤗

Det er deilig å ha kommet så langt. Nå ser vi frem mot helg og avslapning.

Jeg ønsker deg en strålende høstdag🍂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s