Full fart fremover👍

I gÄr var vi i trekantmÞte med Hellvik hus. Sammen med Arne og byggeleder Vibekke, var ogsÄ murer, representant for Repstad anlegg, elektriker og rÞrlegger. Vi skjÞnte fort hvor viktig det var at alle snakket sammen fÞr oppstart, for Ä unngÄ unÞdige feil og mangler. Dette huset er ikke et standard hus Ä bygge for Hellvik hus, men et spesielt og flott hus, som byggeleder kalte det. Alle involverte gleder seg til Ä ta fatt pÄ et hus, med spesielle utfordringer. Mureren sa at dette er bare gÞy. Han var klar, og ville kjÞre alt ut i slutten av neste uke, og begynne mandagen etter. Repstad anlegg var glad for det, for ingen fikk kjÞre inn der mandag og tirsdag neste uke, for da skal veien i feltet asfalteres. Da er det takk og farvel til gjÞrma som rÄder grunnen etter dager med mye regn.

Elektrikeren skulle sÞrge for at byggestrÞmmen var pÄ plass neste fredag. RÞrleggeren skulle komme i gang med boring for vannbÄren varme. Hele byggeperioden pÄregnes Ä vare i ni mÄneder. SÄ tar det to til tre uker fÞr innflytting. Den tiden skal brukes pÄ Ä rette opp i alle feil og mangler. MÄlet er at vi skal flytte inn i feilfritt hus etter dette.

Etter en drÞy times mÞte forlot fÞrst den som hadde ansvar for opparbeidingen av tomten og murer mÞtet. RÞrlegger og elektriker ble vÊrende i mÞtet litt til. Da vi var ferdig med gjennomgangen med dem, forlot ogsÄ de mÞtet. Deretter gikk vi igjennom romskjema med Arne og Vibekke. Vi gikk gjennom hver millimeter av huset. NÄ er det grÞvste gjort for vÄr del. Vi lÄ langt foran skjema med vÄre oppgaver. Som jeg skrev i bloggen i gÄr, der jeg listet opp hva som var gjort, og hva som gjensto. Det som gjemstÄr for oss nÄ, er baderomsinnredninger, garderobelÞsninger og litt belysning. Vi mÄ ogsÄ plukke ut klinker til diverse gulv, og plukke ut farger til maling. Resten tar Hellvik hus seg av. Per Svein tar ryddejobben pÄ tomta selv. Han mÄ ogsÄ veie sÞppelet han tar med til gjenvinningen. For dette mÄ rapporteres til kommunen. Hadde huset vÊrt 21 kvaderat mindre hadde vi sluppet det, men sÄnn er det ikke.

Etter mÞtet hadde vi fÞrst et mÞte med rÞrlegger pÄ tomta. Han holdt pÄ Ä besvime da han sÄ tomta, og lurte pÄ hvordan vi hadde fÄtt tak i den. Det er en lang historie, som begynte med leie av en bÄtplass, sÄ han fikk kortversjonen. Vi fikk bestemt hvor borehullet skulle vÊre, detetter forsvant han. SÄ ble finishen pÄ tomtearbeidet fra Repstad anlegg diskutert, og bestemt. Deretter ble det meget sen lunsj pÄ Frk. Lyng for team Liland.

NĂ„ gleder vi oss bare til Ă„ komme ordentlig i gangđŸ€—

Med Ăžnske om en super dag til deg som leser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s