Full fart fremover👍

I går var vi i trekantmøte med Hellvik hus. Sammen med Arne og byggeleder Vibekke, var også murer, representant for Repstad anlegg, elektriker og rørlegger. Vi skjønte fort hvor viktig det var at alle snakket sammen før oppstart, for å unngå unødige feil og mangler. Dette huset er ikke et standard hus å bygge for Hellvik hus, men et spesielt og flott hus, som byggeleder kalte det. Alle involverte gleder seg til å ta fatt på et hus, med spesielle utfordringer. Mureren sa at dette er bare gøy. Han var klar, og ville kjøre alt ut i slutten av neste uke, og begynne mandagen etter. Repstad anlegg var glad for det, for ingen fikk kjøre inn der mandag og tirsdag neste uke, for da skal veien i feltet asfalteres. Da er det takk og farvel til gjørma som råder grunnen etter dager med mye regn.

Elektrikeren skulle sørge for at byggestrømmen var på plass neste fredag. Rørleggeren skulle komme i gang med boring for vannbåren varme. Hele byggeperioden påregnes å vare i ni måneder. Så tar det to til tre uker før innflytting. Den tiden skal brukes på å rette opp i alle feil og mangler. Målet er at vi skal flytte inn i feilfritt hus etter dette.

Etter en drøy times møte forlot først den som hadde ansvar for opparbeidingen av tomten og murer møtet. Rørlegger og elektriker ble værende i møtet litt til. Da vi var ferdig med gjennomgangen med dem, forlot også de møtet. Deretter gikk vi igjennom romskjema med Arne og Vibekke. Vi gikk gjennom hver millimeter av huset. Nå er det grøvste gjort for vår del. Vi lå langt foran skjema med våre oppgaver. Som jeg skrev i bloggen i går, der jeg listet opp hva som var gjort, og hva som gjensto. Det som gjemstår for oss nå, er baderomsinnredninger, garderobeløsninger og litt belysning. Vi må også plukke ut klinker til diverse gulv, og plukke ut farger til maling. Resten tar Hellvik hus seg av. Per Svein tar ryddejobben på tomta selv. Han må også veie søppelet han tar med til gjenvinningen. For dette må rapporteres til kommunen. Hadde huset vært 21 kvaderat mindre hadde vi sluppet det, men sånn er det ikke.

Etter møtet hadde vi først et møte med rørlegger på tomta. Han holdt på å besvime da han så tomta, og lurte på hvordan vi hadde fått tak i den. Det er en lang historie, som begynte med leie av en båtplass, så han fikk kortversjonen. Vi fikk bestemt hvor borehullet skulle være, detetter forsvant han. Så ble finishen på tomtearbeidet fra Repstad anlegg diskutert, og bestemt. Deretter ble det meget sen lunsj på Frk. Lyng for team Liland.

Nå gleder vi oss bare til å komme ordentlig i gang🤗

Med ønske om en super dag til deg som leser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s