Forberedelser til trekantmøte i dag👍

Før trekantmøte har vi jobbet sent og tidlig med å få så mye som mulig på plass. Vi har inngått avtale med Repstad anlegg om opparbeidelse av tomten. Vi har inngått avtale med rørlegger om vannbåren varme. Vi har inngått avtale med HTHkjøkken om levering og montering av to kjøkken og en vaskeromsinnredning. Vi er snart i land med en avtale med elektrikeren. Vi har bestilt time hos IKEA for tegning av garderobeløsninger for to ganger og et walkincloset.

Vi løper også rundt og ser på alt fra belysning til fargekart, og vi innhenter inspirasjon, og vi tar bilder. Vi har tusen tanker i hodet samtidig. Vi har tatt ut baderomsplater til fire bad og et vaskerom. Vi har valgt parkett, pergo og trapp. Vi har bestemt hvor vi skal ha klinker, hvor det skal males og tapeteseres. Vi vet hvilke farger vi vil ha i de ulike soner, men ikke fargekode. Vi har valgt ut fargene på huset, ytterdører og garasjeport. Vi har plukket ut belysning til huset utenpå. Og vi har plukket ut fargen på takrennene, og mye annet. Vi løper rundt som piskede skinn for å rekke alt. Vi har kjøpt inn lamper til boden og soverommene i leiligheten. Vi har kjøpt inn lamper til boden vår, og de to soverommene nede. Vi har kjøpt en brukt retrolampe til biblioteket , og en globus med lys, til samme rom.

Vi er på jakt etter lamper til spisestue, stue og gang. Ellers blir det også mange spoter. Vi har bedt elektrikeren om tilbud på lys i to kjøkken og et vaskerom. Der bør vi ha godt arbeidslys. Vi ser på lamper på nettet og i butikker. Det er nummeret før jeg begynner å drømme om det. Vi har laget en instagramkonto for casa amore langenes, der legger vi ut alt som har med huset å gjøre. Vi holder på å se på baderomsløsninger til fem bad. I morgen handler vi inn. Baderomsinnredninger har vi ikke lagt inn i avtalen med Hellvik hus, heller ikke kjøkken og garderobeløsninger.

Ellers går livet sin vante gang med henvendelser i alvorlige mobbesaker. De sendes videre til fylkesmenn og mobbeombud , med mere. En rettsak ble avsluttet i Trondheim forrige uke. En ankesak, hvor en kommune tapte så det sang i tingretten. Kommunen fortsetter å kjøre flatt. En ny rettsak i en sak hvor medias interesse har vært stor, er nå i oppstartsfasen. Denne nasjonale tragedien, som mobbing er, har absolutt ingen ende.

I forrige uke avsluttet jeg en toårig traumeutdannelse. Per Svein holdt fortet hjemme og fikk orden på hytta i hagen.

Vi har kjøpt inn ny lampe til hytta også. Når den kommer opp vil tiden vise. Ny lampe til inngangsparitiet i huset vårt, her hjemme, er også kjøpt inn. I tillegg har Per Svein vært med Robert i møte med kommunen for overtakelse av leiligheten han har bodd i de siste fire årene. Han er inne på en avtale om leie før eie. Den avsluttes et år før tiden på grunn av kommunesammenslåingen, men Robert er klar som et egg.

Midt under søndagsmiddagen søndag tok vaskemaskinen vår kvelden med et brak. Daniel og Benedicte var på middag. Ingen av oss fire var i tvil om at dette var det siste verset den maskinen sang. Vi hørte det på lyden. Den sentrifugerte heldigvis ferdig før den sa takk for seg. En ny og bedre variant har fått plass på vaskerommet.

Vi fikk også kjøpt oss hagemøbler til halv pris, hos fagmøbler i går. Da slipper vi kjøpe til full pris til sommeren. Disse skal stå i spisekroken , der kveldssola kommer, på Langenes. Nå står de i kjellerstua.

To tresetere, to stoler og et bord for 11000 er innafor. I går fikk vi arbeidtegningene i et møte med Arne på Hellvik hus, og en liten gjennomgang før møtet i dag.

Tomta er så langt ferdig, klar for murer, elektriker og rørlegger.

Etter trekantmøte i dag, er det full fart sier Arne. Vi gleder oss🤗

Med dette bildet av far og sønn i solnedgang på tomta, ønskes alle en super onsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s