Jeg vil takke livet❤️

I går hadde vi en særledes avstressende lørdag. Etter krabbefrokost, med makroner til dessert, tok Tove og jeg labbeturen til Tangvall.

Siden det var 70 dager til solsnu hadde Tove foretatt en ekstraordinær loddetrekning/loddtrekning, hjemme, i loddelotteriet som hun av og til holder. Altså en forhåndstrekning. Jeg aner ikke hvordan hun gjorde dette, men har en følelse av at det handlet om å utøve skjønn.

Robert elsker rosa, så han fikk de selvlysende, Jhonny fikk blå, og Pandora fikk de andre rosa. Robert og Jhonny ble kjempeglade. Det samme blir nok Pandora når hun kommer hjem i dag.

Etter cafebesøk dro vi på skosalg på Tønnesen sko. Hvert år kjøper vi vanntette støvletter til barnebarna, så de er skodd til vinteren. Det viste seg at det også var kanontilbud på skoletter til menn. Så Per Svein, Daniel og Robert kom ut med et ekstra par sko.

Slik så Amilias sko ut, vi fikk assistanse av mamma Lisa på skostørrelse.

Da kvelden kom var det dags for årets høsttakkefest hos MacLeods. Dette er en obligatorisk takkefest, som vi alle gleder oss til. Da serveres det nydelig fiskesupp, med godt, ferskt brød fra den lokale bakeren. Vertinnen fikk bobler i vertinnegave, som seg hør og bør🥂og selvfølgelig vanket det kort for anledningen.

Etter middag ble det latter, snop og kokosbollekake. Det ble etterhvert særdeles mye latter. Etter ei veldig travel uke, var det godt å slappe av sammen med gode venner.

Nederst ser dere bilde av de vakre vinflamingoene Tove og John fikk til bursdagen, av datteren, Sara. De ble festens midtpunkt. I dag går vandreturen til vakre Langenes.

Foto Herleik Johansen.

Med ønske om en fredelig søndag til deg og dine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s