Forberedende møte før trekantmøte🏠

I går hadde vi forberedende møte, før trekantmøte, med Arne på Hellvik hus.

Da gikk vi gjennom alle detaljer på huset, utenfor, grunnmurer, innvendig, og rom for rom. Alle detaljer skulle spikres før trekantmøte. Vi fikk beskjed om at murerarbeidet skulle gjøres av Hansen og Jepsen, og at byggmester Vidar Reger fra Søgne skulle være vår byggmester. Vi er veldig fornøyd med å ha en byggmester fra nabolaget. Vi ble også forberedt på at det kunne ta et par uker før grunnarbeidet kom i gang, og at det kunne ta et par uker fra murene var på plass, til snekkeren var i gang. Til det sa vi at det var vi overhodet ikke forberedt på😂😂ærlighet varer lengst. Vi skulle gjerne vært klare i går.

Vi har nå bestemt hvilken parkett vi skal ha i hovedhuset, hvilke typer baderomsplater vi skal ha i de ulike bad og vaskerom. Vi har bestemt hvor det skal være klinker, hvor det skal males, og hvor det skal tapetseres. Vi vet ikke hvilken malermester vi skal ha enda, så hva vi skal ha, og hvor vi skal plukke dette ut, må vente litt til. Det er en uendelig rekke detaljer vi må ta stilling til, men det går greit. Nå er alt klart for trekantmøte. Det ser vi frem til, for etter det braker det løs.

På Langenes går det fremover. Pumpestasjonen er på plass. Per Svein er ute hver dag og snakker med han som jobber på tomta.

Landskapet forandres dag for dag.

Det var regnbue der ute i går, og den gikk ned i min brors hus. Den varsler om hell og lykke. Bildene tok Per Svein i går. Herleik sendte meg dette bildet i går.

Jeg håper dagen din blir riktig fin💕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s