Historisk kveld i bystyretđŸ€—

I gÄr kveld ble det fÞrste kommunestyret for de tre sammenslÄtte kommunene, SÞgne, Songdalen og Kristiansand konstituert. KommunsammenslÄingen trÄr i kraft ved nyttÄrsskiftet. Forberedelsene har pÄgÄtt siden tvangssammenslÄingen ble bestemt av Stortinget for drÞye to Är siden. Etter valget, som bar tydelig preg av Ä vÊre et protestvalg, har tiden gÄtt med til Ä forhandle frem en politisk plattform, med flertall. I spissen for forhandlingene pÄ rÞd/grÞnn side, har SÞgnes ordfÞrer stÄtt sentralt, som Arbeiderpartiets forhandlingsleder. Resultatet var ikke klart fÞr denne uken.

GjÞr SÞgne greit igjen var til stede under dette historiske kommumestyremÞte. Det var viktig for oss Ä markere at kampen mot mobbing og trakkasering mÄ fortsette. Vi mÄ ogsÄ ta varslere pÄ alvor, og ikke minst mÄ vi fÞlge opp premissene i dommene som har kommet. Det er ogsÄ viktig Ä fÄ frem at man ikke skal glemme SÞgne, selv om vi nÄ blir en bydel. Det mÄ jobbes for at vi skal ha det greit, og forandre en ukultur, til en kultur som er inkluderende og lyttende.

Politkerne hadde mye pÄ hjertet.

Det var ogsÄ pressefolk til stede.

Vi fikk ny ordfÞrer, den fÞrste ArbeiderpartiordfÞrer pÄ 47 Är.

Mange politikere var glad for at vi stilte pÄ mÞtet i gÄr. Det er vi glad for. SÞgnes ordfÞrer var en av dem.

Det er siste gang vi stiller med t-skjorter i politiske mÞter, men det betyr ikke at vi ikke kan dukke opp i politiske mÞter i SÞgne om det passer oss. Da kommer vi uten t- skjorte. Vi anser oppdraget vÄrt som fullfÞrt. NRK ville ogsÄ ha en kommentar fra oss. Den fikk de fra Inger Grete.

Med Ăžnske om at du fĂ„r en strĂ„lende dagđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s