Travle dager🤗

Vi har travle dager nå, både i heimen, og utomhus. Jeg holder på med den siste delen av traumeutdanningen, denne uken. Per Svein holder på med utomhusarbeid, som vi ønsker å få unna før snøen kommer. Den lille hytta i hagen trengte skikkelig nødhjelp. Den var i ferd med å råtne på rot. De to siste dagene har gemalen jobbet med hytta. Det gjenstår litt småtterier før han er i mål. Malerarbeidet tar vi til våren.

I dag konstitueres det nye bystyret, og vi fra Gjør Søgne greit er tilstede. Vi kommer ikke til å delta på flere møter i K- byen, vi skal bare vise hvem vi er, og at de ikke må glemme oss i Søgne. Vi vil fortsatt ha ting på stell her ute.

Vi klargjør det vi kan klargjøre for formøte til trekantmøte med Arne på Hellvik hus, på torsdag. Det er bare en ting å si om denne uken. Det er aldri et kjedelig øyeblikk i Lilandsresidensen.

En super onsdag ønskes deg🌻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s