Det begynner å ligne noe🏠

Denne uken har det skjedd mye på Langenes. Vi har vært der nesten hver dag. Vi driver nå og forbereder oss til trekantmøte. Vi er snart i land med avtalen med elektrikeren, og vi driver med materialvalg hver eneste dag. Det går i parkett, baderomsplater, klinker, baderomsinnredninger og garderobeløsninger, for å nevne noe.

Tirsdags kveld fikk vi med oss solnedgangen der ute.

Lyktestolpene var kommet på plass.

Et hus til er på gang. De syv eneboligene bak min bror fikk byggetillatelse denne uken. Snart er det hektisk aktivitet, med mye husbygging. Vi har også fått nabovarsel på tomten vi solgte. Snart går det inn byggesøknad også på den.

Hos Herleik er det en rivende utvikling.

Det er en fra Roberts klasse fra Tinntjønn som jobber med tomta vår. Per Svein er stadig ute og forteller hvordan han vil ha det. Han blir stadig mer fornøyd.

Vi sjekker stadig ut hos bror, for nå er takstolene kommet.

Lekeplasser og gjerder er snart på plass.

I går var gemalen veldig fornøyd med jobben til Repstad anlegg sin mann. Et svanepar med fem barn tok turen forbi mens vi var der. Om ikke lenge tar vi turen til Stavanger. Det er 50 år siden de fant olje på Ekofisk, og vi skal være med å feire den store begivenheten i kveld. For at alle ansatte med følge skal få være med må det arrangeres to fester. Den første festen gikk av stabelen i september. Det har vært merkelig stille om hvike overraskelser de fikk med seg. Det eneste vi vet er at Anne Lindbo er kveldens konferansier. Da må det jo bli bra👍

En riktig god lørdag ønskes deg💕

Mor er klar for feiring🥂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s