Det begynner Ă„ ligne noe🏠

Denne uken har det skjedd mye pÄ Langenes. Vi har vÊrt der nesten hver dag. Vi driver nÄ og forbereder oss til trekantmÞte. Vi er snart i land med avtalen med elektrikeren, og vi driver med materialvalg hver eneste dag. Det gÄr i parkett, baderomsplater, klinker, baderomsinnredninger og garderobelÞsninger, for Ä nevne noe.

Tirsdags kveld fikk vi med oss solnedgangen der ute.

Lyktestolpene var kommet pÄ plass.

Et hus til er pÄ gang. De syv eneboligene bak min bror fikk byggetillatelse denne uken. Snart er det hektisk aktivitet, med mye husbygging. Vi har ogsÄ fÄtt nabovarsel pÄ tomten vi solgte. Snart gÄr det inn byggesÞknad ogsÄ pÄ den.

Hos Herleik er det en rivende utvikling.

Det er en fra Roberts klasse fra TinntjÞnn som jobber med tomta vÄr. Per Svein er stadig ute og forteller hvordan han vil ha det. Han blir stadig mer fornÞyd.

Vi sjekker stadig ut hos bror, for nÄ er takstolene kommet.

Lekeplasser og gjerder er snart pÄ plass.

I gĂ„r var gemalen veldig fornĂžyd med jobben til Repstad anlegg sin mann. Et svanepar med fem barn tok turen forbi mens vi var der. Om ikke lenge tar vi turen til Stavanger. Det er 50 Ă„r siden de fant olje pĂ„ Ekofisk, og vi skal vĂŠre med Ă„ feire den store begivenheten i kveld. For at alle ansatte med fĂžlge skal fĂ„ vĂŠre med mĂ„ det arrangeres to fester. Den fĂžrste festen gikk av stabelen i september. Det har vĂŠrt merkelig stille om hvike overraskelser de fikk med seg. Det eneste vi vet er at Anne Lindbo er kveldens konferansier. Da mĂ„ det jo bli bra👍

En riktig god lþrdag þnskes deg💕

Mor er klar for feiringđŸ„‚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s