Alle mann i arbeid💪

De siste dagene har mye dreid seg om ved. For Kristoffer som ikke har vedfyring har det ikke vært noe tema. I år har det heller ikke vært noe tema for Daniel. Med 40 sekker ved igjen fra i fjor, og ny varmepumpe, kan de gå vinteren varmt i møte. For Robert og oss stiller det seg litt annerledes. Vi må ha ved.

Tirsdag kveld hentet vi det første lasset hos Odd Vidar, og fikk lempet det av hos Robert. Onsdag morgen hentet vi lass nummer to. Vi fikk lempet av litt hos Robert og resten tok vi med hjem.

Etter å ha lempet av resten hos oss tok vi en sidte tur opp for å hente resten. Roberts ved var ferdig kappet. Han brukte resten av dagen på å fylle opp boden med et mål med ved. Han har også igjen noen sekker fra fjorårets vedprosjekt, så det skulle holde i lange baner.

Vel hjemme fikk Per Svein kappet veden vår i to, og vi fikk fylt opp IKEAsekker med ved og båret det ned, og tømt det under garasjen. Da alt var under tak, tok vi fri fra vedjobben. I går morges fikk vi stablet den opp. Nå er vi klar for hva slags vinter det enn måtte komme.

Godt for alt som er gjort🤗

Med ønske om en god dag til deg som leser👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s