Finansieringsbevis, kontraktinngåelse og møte med byggeleder🏠

Det hoper seg alltid opp med gjøremål mens gemalen er ute i Nordsjøen. Livet hjemme står ikke stille når han er i havet. Jeg kan ordne mye mens han er ute, men noe krever hans fysiske tilstedeværelse. Det er ikke uten grunn at jeg kaller meg sekretæren til Per Svein. Imidlertid er det en del ting jeg i disse dager ikke kan fikse, og det er å ulderskrive papirer han også må signere. Da vi bygde sist skrev jeg under på skjøte i banken mens han var ute. Siden kokte det bort i kålen, så det er bare min underskrift som står på skjøte. Hver gang dette kommer opp i ulike settinger avstedkommer dette en del humring fra de rundt. Nå har vi felleseie, så det er ingen fare.

Siden Per Svein skulle videre til Kvinesdal på elgjakt, i går, ble gårsdagen en dag for underskrifter. Mens han har vært ute har Hellvik hus laget et finansieringsbevis, som vi har fått tilsendt. I går skrev vi under på det, for så å gå i banken for signering av det. Vår saksbehandler var syk i går, hun signerer og videresender dokumentet til Hellvik hus straks hun er tilbake på jobb. Deretter var det strake veien opp til Hellvik hus for signering av salgs/kjøpekontrakten på den tomta vi nå har solgt. Vi fikk en hyggelig samtale med damen som har kjøpt den, vi skal jo også bli naboer.

Mens vi først var på huset gikk vi for å finne Hilde, hun som har tegnet huset vårt. Vi hadde noe å snakke med henne om. Hun var inne på byggeleder Vibekkes kontor. Da fikk vi hilst på henne også. Hun var riktig hyggelig, og vi fikk en god prat. Alle som er inne i prosjektet utrrykket at de gleder seg stort til å kjøre i gang prosjektet. Først må vi ha forberdelser til trenaktmøte med Arne, og så skal vi ha trekantmøte. Arne vandrer nå lykkelig langs pilegrimsleden i Spania. Han er ikke hjemme før 9. Oktober, men uken etter han kommer hjem, går det slag i slag. Vibekke sa at trekantmøte ville vare i mange timer. Hun hadde mye å komme med til oss, mange forslag, også når det kom til fargevalg.

Mens vi venter på Arne skal vi se oss om på lampesalg. Elektrikeren vår har bedt oss gå på salget å sjekke ut det vi vil ha, så skal han levere varen til den prisen vi finner det for. Vi har møte med elektrikeren til tirsdag, og da blir det snart inngåelse av en ny avtale. Vi må også inn på HTHkjøkken å signere på en vaskeromsavtale vi har inngått. I dette gamet har vi møtt flest menn, så jeg uttrykte min glede overfor byggeleder og tegner i går, over å ha i alle fall de to damene på lag. Det kryr jo av menn, ikke det at det er noe galt med menn, men kvinner kommer gjerne inn med en litt annen vinkling. De to damene var hjertens enig og mente det var på høy tid at de hadde fått en kvinnelig byggeleder. Det er jeg også glad for, og at vi er så heldige å ha henne med på laget..

Nå skal vi ta det rolig i helgen, og tenke på andre ting enn hus. Selv om vi nå går inn i den morsomme delen av prosjektet.

Jeg håper du får en hyggelig fredag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s