Nå går det unna her🏠

Uken har vært fylt med planer for hus og husbygging. Det går i finansieringsbrev, komfyrvakt, fakturaer for saksbehandling, påkopling til vann og kloakk, og belysning. Det er en endeløs rekke med detaljer som krever oppmerksomhet. Denne uken ble den nye veien til Zimmermanns ferdig. Det kommer bilder i bloggen etterhvert. Vi har fått greie på at de er veldig fornøyd med den nye veien. Det er bra siden vi skal sprenge i stykker den veien de til nå har brukt. Tomta vår går nemlig over den veien. Vi eier veien, men de har hatt veirett på den. Nå har de fått en ny og bedre vei, og vinnvinnsituasjoner kan vi like.

I går kom meldingen om at avgravingen av tomta var ferdig. Det kom som en stor overraskelse på oss, og sikkert også på Arne, vår primærkontakt hos Hellvik hus. Han er for tiden på vandringstur, med gode kompiser, langs caminoen til Santiago. Han aner fred og ingen fare, og tror nok at vi har tiden for oss. Han er ikke tilbake før midt i skolens høstferie. I dag begynner boringen, og på mandag begynner sprengingen. Vi har ikke rukket å ha trekantmøte enda. Ja, ja sånn kan det gå😱enten tar det evighet av tid, eller så skjer alt samtidig.,

Nå er de i alle fall informert. Dette går i rekordfart. Nærmest en flying start vil jeg si. Gemalen i Nordsjøen går rundt seg sjøl der ute på plattformen. Det meste med offshorejobbem setter han pris på. Det er noen få hederlige unntak. Det er når det skjer ting hjemme, som han gjerne skulle hatt med seg. Det er nummeret før han avlyser elgjakta. Og det har aldri skjedd før. Det han gjerne vil ha med seg kan handle om både gode og dårlige opplevelser. Det kan være når helvete koker hett her hjemme, eller det kan være gladsaker som den her. Jeg sier til ham at det ikke er mye han kan få gjort likevel. Han ville bare gått i veien uansett. Han hører ikke på det øret. Han går da aldri i veien😱

Herleik var ute i området i går, han var ute og sjekket. De begynner å reise huset hans i dag. Selv var jeg opptatt på annet hold i går. Herleik tok til Per Sveins store glede bilde av tomten. Da slapp Daniel å ta turen ut for å dokumentere. Jeg er familiens dokumentør, for øyeblikket er jeg i tregeste laget for gemalen😂😂Nå gleder jeg meg til å ta med meg Pandora ut å sjekke området på søndag. Det er altfor lenge til for han i Nordsjøen, men han får bare smøre seg med tålmodighet🤗

Med ønske om en riktig god dag til deg som leser😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s