Ei uke med mange oppturerđŸ€—

Uken startet med valg. NÄ hadde team Liland forhÄndsstemt for lengst. Poden og samboer hadde forhÄndsstemt pÄ fredagen. De siste tre stemte pÄ valgdagen. Det er hennelig valg, men det som er sikkert er at det ble stemt pÄ flere ulike partier. Det viktige er ikke hva du stemmer, men at du stemmer. Vi Þnsker et levende demokrati med rom for ulike meninger og forskjeller. To av de tre som fortsatt er medlemmer i statskirken, i den opprinnelige familien, stemte ogsÄ ved kirkevalget. De stemte for en mer inkluderende kirke.

Disse to dro pÄ valgvake. Eldstemann sto pÄ RÞdt sin liste i K- byen.

Samme dag fikk vi beskjed om at vi hadde fÄtt innvilget byggetillatelse. Tirsdagen ble det klart at det ogsÄ blir bÄtplasser. Etter uttalige runder med klager i systemet, helt siden 2009, ble det avgjort en gang for alle, hos fylkesmannen, og vedtaket kan ikke klages pÄ. Jeg har lest meg gjennom dokumentet, og er glad vi endelig kan legge det bak oss.

Det har vÊrt to politiske mÞter denne uken. Tirsdag var det kontrollutvalgsmÞte. Onsdag var det formannskapsmÞte. De skulle egentlig pÄ befaring, og selve mÞte skulle begynne klokken tolv. Da vi kom var mÞtet ferdig. De hadde droppet befaringen pÄ grunn av valget, og forhandlingsmÞter. Vi traff Aslaug som sitter i formannskapet. Hun inviterte oss pÄ kaffe, for referat, diskusjon om valget,og om rikets sikkerhet, i bygda.

Inger Grete spurte om det hadde vÊrt noe trÞkk pÄ mobbefronten etter skolestart. Jeg svarte nei. Det har vÊrt et jevnt trykk i hele sommer, og fra slutten av juli frem til skolestart, var det skikkelig trÞkk. PÄ torsdag begynte det Ä renne inn med henvendelser igjen, og det fortsatte utover fredagen. Det gÄr i senskader, mobbesaker som fortsatt pÄgÄr, rettsaker som forberedes, og mulige fremtidige rettsaker. Innenfor dette spektetet er det utallige temaer og spÞrsmÄl. Gode psykologer, falske meldinger til barnevernet, for Ä stoppe foreldre som ikke gir seg, sakkyndigutredninger,NAV- systemet, som er sÄ komplisert, at selv en sosionom som meg, kaller det for festning NAV. Vi har jo fÄtt brynt oss pÄ hele spekteret, og kan komme med rÄd som gjÞr at man slipper Ä gÄ mange omveier for Ä fÄ hjelp. Det er ingen tvil om at vi trenger et kompetansesenter som kan gi gratis rÄd og veiledning til mobbeutsatte familier.

Vi har fĂ„tt enda flere gode nyheter denne uken. En deles i bloggen i morgen, en mĂ„ vente litt. Ikke alt kan avslĂžres med en gang😉

Jhonny er pÄ besÞk hos bestemor denne helgen. Vi har kost oss siden fredag kveld. I gÄr var det labbing/ sykling til Tangvall, cafe og innkjÞp av lÞrdagsgodteri.

SĂ„nn takket Jhonny bestemor for maten.

NÄr det blir kjedelig pÄ cafe, er det ingen som er i tvil. Han er som faren, nÄr han kjeder seg, merker alle det.

Vi fikk en fin tur hjem. Da vi var vel hjemme kom bestekompisen pÄ besÞk. Da ble det taco.

De har kost seg noe veldig. NÄ sover de pÄ loftet og samler energi til en ny dag.

Bestefar som er i oljÄ vant i vinlotteriet. Han vant ogsÄ 50 kroner i Lotto i gÄr. Vi mÄ ta med oss all flaksen vi kan fÄ.

Jeg hĂ„per du fĂ„r en fin dagđŸ€—

Et lite boktips pĂ„ tampen👍

For ei dame sier nĂ„ jeg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s