Vi har fått byggetillatelse👍

Noen ganger går det fort i svingen. Denne uken virker det som om alt bare løsner. Den ene gode nyheten, avløser den andre. I forrige uke virket det som om vi sto stuckfast, som æ sier når vi står og dunker hodet mot en vegg. Fredag var det fire uker siden byggsøknaden ble sendt, og vi hadde ikke hørt et pip. Etter plan og bygningsloven skal dette være avgjort innen tre uker. Per Svein ringte kommunen for å høre hvor saken lå, på fredag. Han fikk høre at saksbehandler var sykemeldt. Han ba derfor om å få snakke med en annen saksbehandler. Der fikk han vite at saksbehandler var sykemeldt i fire uker, og at saken ikke var begynt på. Han beklagde seg til damen i den andre enden av telefonen, og ba om gode råd for: hva gjør jeg nå? Jeg vil ha en ny saksbehandler.

Rådet han fikk var å skrive en mail til fagleder Mette Erklev, hvilket han gjorde. På mandag fulgte han opp den ved å ringe henne. Han ville bare vite hvem som hadde saken, og hvordan vi lå an i løypa. Da kunne damen i andre enden fortelle at hun hadde hevet seg rundt, behandlet søknaden, og at den nå lå hos enhetsleder for å bli underskrevet. Vi ville ha en godkjent byggesøknad dagen etter. Min mann så ut som han hadde ramlet ned fra himmelen. Han takket, bukket, skrapte og roste damen opp i skyene. Jeg har aldri hørt makan. Han sa at han visste de hadde det travelt i disse kommunesammenslåingstidene. Hvilket hun kunne bekrefte. Jeg tenkte i mitt stille sinn at hun nok ikke var vant til så mye skryt på jobb, og at denne dagen måtte bli ekstra god for henne også, etter den samtalen.

Veldig ofte kan man irritere seg grønn over tregheter i det offentlige systemet. I blant treffer man mennesker som yter en service langt over det som er forventet. Hver gang det skjer oppleves det som et lite mirakel, og takknemligheten strømmer på. I dag går min takknemlighet til Mette Erklev ved arealenheten i Søgne kommune🤗🙏

Da er vi skikkelig i gang, kjennes det ut som💪

Jeg håper du får en nydelig høstdag☔️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s