Tomten er ferdig ryddet👍

Gårsdagen gikk med til å rydde tomten. Etter frokost dro vi ut til Langenes, og fikk kjørt to fulle lass på fyllinga.

Etter det ukentlige cafebesøket, dro Per Svein ut for å brenne kvist og kvast. Han hadde først ringt brannvesenet og varslet. Etter denne ukens regnvær var det nå trygt å pyrre litt. Jeg tok fatt på huset som var blitt skikkelig forsømt de siste ukene.

Nå er alt ryddet der ute, og det ligger et lass klar for og kjøres til Mjåvann,på mandag. Da er vi ferdig med ryddesjauen.,

Per Svein tok på fredag kontakt med kommunen, for å høre hvordan det lå an med byggeaøknaden, som ble sendt 8. august. Behandlingstiden skal i følge plan og bygningsloven være på tre uker. På fredag var det fire uker siden. Det viste seg at ingenting var gjort og at saksbehandler var gått ut i en fire uker sykemelding. At forvaltningsloven og andre livverk ikke følges har vi opplevd utallige ganger siden vi startet på prosjektet i 2006. Per Svein har bedt om ny saksbehandler, som vi håper vi får neste uke. Vi håper at man da starter opp behandlingen av søknaden umiddelbart.

I går fikk vi ny levering fra ranchen. Deler gikk til scampiwoken i går kveld🥕🌶🤗

Jeg håper du får en nydelig søndag🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s