Inspirert av ranchen🥒🌶🥔🥬🥦🥕

Det høstes for tiden på ranchen.

De har plantet mye spennend.,

Den første sesongen har vært bra.

De har også satt poteter og fått en liten avling som lagres i en lystett sekk, og blir plassert i kjelleren. De har også satt poteter og plantet gulerøtter hjemme hos Benedictes far. Så de har en avling å høste der også.

Både i drivhus og kasser sanker de nå kortreist mat. Jeg kjenner at jeg blir inspirert av dette. Jeg har aldri tenkt på å dyrke min egen mat, jeg har aldri før vært i kontakt med min indre bonde. Nå har jeg sagt til gemalen, at jeg vil ha drivhus, og noen plantekasser på sikt. Jeg vil dyrke litt småtteri til oss, men jeg vil ha en kolonihage til barnebarna også. Der de kan dyrke sin egen mat. Vi får begynne i det små. Stedet skal skiltes med navnet Kolonihagen. Det kommer ikke den første sommeren, men på sikt. Jeg tror det kan bli et gøyalt prosjekt.

En riktig god lørdag, med eller uten kjøkkenhage🥒🥕🥦🥬

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s