Settembre🍄🍁

Det merkes godt at høsten er i anmarsj, selv om vi fortsatt har flotte dager med sommervarme. Vi har hatt en nydelig sommer, med mye godt vær. Det betyr at vi er i rute med mye arbeid som er væravhengig. Vi har alltid hatt mange prosjekter i Lilandsresidensen, men vi har aldri hatt det så travelt som nå. Vi har heldigvis lagt inn en del hvileskjær, så vi ikke skal slite oss fullstendig ut. Vi skal jo bare, hele tiden. Det har blitt mindre lesing den siste tiden. Likevel har jeg fått lest litt.

Denne boken kjøpte min tante da vi var innom en bokhandel i nord, i sommer. Siden vi begge er fan av Helene Uri, både som forfatter og språkviter, sendte hun boken til meg, da hun hadde lest den. Helene skriver i denne boken sterkt om det å miste et barn, og om moderskapet..

Det er nå kommet et nytt fag i skolen, livsmestring. Det er på høy tid at det kom. Denne boken er den første av tre, om dette temaet. Forfatterne jobber på RVTS. Jeg anbefaler boken til alle som jobber i skolen, som har gått på skolen, som har barn i skolen, eller kjenner noen i skolen. Boken er mer som et hefte å regne, på ca 60 sider. Løp og kjøp

Denne boken om isbjørnkongen Henry Rudi, fikk jeg på biblioteket, da de ga bort bøker i vinter. For noen år tilbake var MacLilands i Tromsø. Da var vi på museum, og ble kjent med denne karen her. Derfor benyttet jeg sjansen til å bli enda bedre kjent med ham. Han overvintret på Svalbard, Jan Mayen og Grønland. De verste overvintringene han hadde, hadde han i Tromsø, sa han. Han elsket dette livet, for han var det den store drømmen. For meg høres det mer ut som et mareritt. Det er godt vi er forskjellige. For jorda trenger ulike mennesker, for at vi alle skal ha en god fremtid, på kloden.

Denne boken leste jeg på ferien til Venezia. Flyplasser, flytreiser og dautid, blir kosestunder med en bok i fanget. I denne boken skriver Wassmo sterkt, og godt om psykiatri, og hvordan man har eksperimentert, og fortsatt eksprimenterer med menneskers psyke. Den damen kan skrive.

Vi har også satt av denne datoen for bryllup neste år. Invitasjonen kommer etterhvert. Til alt hell har Per Svein fri denne dagen💕

Per Svein og Jhonny har skjært ned treet i hagen. Det begynte å ta fullstendig overhånd.

På Langenes er det nå klart for bygging på de sprengte tomtene på toppen. Snart spretter det opp grunnmurer her. Vi venter på vår byggetillatelse. I mens gjør vi unna det vi kan. Vi hadde møte med elektriker på fredag, det kommer jeg tilbake til.

Det foregår mye hos Herleik nå, og han har fått litt søppel å kjøre bort.

Jhonny var med på befaring, han var på overnatting fra lørdag til søndag.

De starter med terassen til uken. Vi har invitert oss selv på kaffe til helgen.

Jhonny har kvalitetssikret muren. Den ble godkjent🌞

Gutta måtte ned å kaste litt flate stener, før vi dro hjem og spiste taco. I går sendte vi mailer i hytt og gevær. Til Hellvik hus, for mindre endringer, og litt av hvert annet. Til rørlegger, for vi fikk gode tips fra elektrikeren. Det gikk også en mail til Rebecca på HTH, om hun kunne tegne et supert vaskerom, og gi oss et supert tilbud på innredning og arbeid.

Nå starter vi en ny, spennende uke. Jeg håper du får en flott start på uken i dag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s