Kjøkkenavtale signert🤗

I går var vi hos HTH kjøkken for siste oppdatering på tegninger, og for å skrive kontrakt. Det tok sånn ca 18 minutter.

Det er greit å ha fått det på plass. Nå venter vi bare på å få en time hos elektrikeren vi skal bruke. Da har vi fått unna mye. Vi har også gjort unna en avtale som skal signeres senere i dag, men det kommer jeg tilbake til.

Vi holder på å klagjøre et lass med ting og tang som skal opp til hytta før jakta. I går kom vi i mål med det. I tillegg til dette skal vi ha med ekstra klær som skal ligge der oppe, og ved for vinteren, men alt det har vi i hus.

Vi holder på å fikse og male alle verandadørene. Jeg malte et strøk på verandadøren oppe i går etter at Per satte den inn med visir dagen før. Den doble verandadøren i hovedetasjen ble satt inn med visir i går. Den nede fikset Per Svein i går, den settes inn med visir i dag. Og sånn går no dagan.

I dag skal jeg male siste strøk oppe og første strøk på de andre. Det er mye småpell akkurat nå.

Vi har ei hytte i hagen, som må reddes. Det er Per Svein som har bygget den. Det er både strøm og internett der. Det er mye råtten plank som må byttes. Hytta var full av alt mulig rart og den fikk vi ryddet på lørdag. Det meste ble pakket ned til Langenes. Vi kastet noe og ungene fikk noe. Jeg kan ikke forstå at det var plass til alt inni der.

Nå er det klart for visning. Nå gjenstår det på utsiden. Materialer kjøpes inn i dag. Så får vi se hvor langt vi kommer før vi drar på ferie.

Vi holder også på å søke kommunen om å få hugget noen trær som stjeler utsikt til Kvernhus og sjøen. Vi kommer ikke til å hugge denne turen, men det er greit å ha papirene i orden.

Vi ser frem til en travel jobbedag i dag også. I kveld blir det ekstraordinært kommunestyremøte i forbindelse med Alethiasaken. Vi håper på stort oppmøte og engasjement i kveld. Gjør Søgne greit igjen stiller som vanlig i t- skjorter.

Jeg håper du får en flott tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s