Skolestart📚

I dag er det skolestart, og vi er så forberedt som vi kan bli. To barnebarn begynner i Søgneskolen, i henholdsvis 4. og 5. klasse. Et barnebarn begynner i 2. klasse på en skole i K-byen. Jeg kjenner enda ringvirkningene etter fjorårets skoleår, som en knytteneve midt i magen. Jeg er kvalm, og jeg har sovet dårlig. Mobbing er skadelig for alle som på en eller annen måte er berørt av det. Jeg har hørt om samlinger i bånn, vi hadde en samling på topp her i går. Robert og ungene var her på middag. Vi har bestemt oss for at første skoleuken skal bli kjempebra, og deretter skal det bare fortsette.

Vi har hatt en super sommer, og har kost oss masse, og opplevd mye gøy. Allikevel etter fjorårets skoleår, er jeg ikke klar for mer mobbing nå. Det holder, vi har fått vår kvote av den dritten. Rektor ved Lunde skole er tilbake etter et års studiepermisjon. Vi gleder oss over det. Vikaren hennes er tilbake på Tinntjønn, og det er vi glade for. Etterhvert kommer det mer om mobbing i denne bloggen. Jeg kommer til å skrive om ekskluderingsspiraler og inkluderingsspiraler. Jeg kommer til å skrive om mobbesakene i Drangedal og Grimstad, og mye mer. Akkurat nå blir jeg kvalm bare jeg tenker på det. Jeg har fått en overdose med mobbing kjennes det ut som.

Vi går likevel på et nytt skoleår med friskt mot. Rektor har allerede ringt Robert en gang, og på torsdag skal de møtes. Robert skal forvisse seg om, enda en gang, at tiltakene som ble iverksatt etter påske opprettholdes. Vi gamle lurer som styggen sjøl i bakgrunnen. Det har nok alle fått med seg nå. Du kødder ikke med Lilands. Jeg håper og tror at ungene får det greit på skolen det neste året. De gleder seg i alle fall. De fortjener på lik linje med alle barn, en trygg og god skolehverdag. Skolen skal være en trygg og god arena for alle barn. Det er til og med lovpålagt.

Selv har jeg mye på programmet i dag. Kvalmen blir min følgesvenn i dag kjenner jeg. Det er en del av min senskade. Stressprogrammene kjører, selv om jeg tror det går bra. Kroppen min tror ikke på det, den er i alarmberedskap. Jeg får jobbe litt med meg selv i dag. Jeg ønsker alle barn og foreldre en god start på skoleåret, may the force be with you❤️

Somewhere over the rainbow. Jeg satser på at den doble regnbuen over Åros i går var et varsel om bedre tider i Lilandsresidensen🌈

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s