Naturens magi🌸

Jeg elsker å være ute, og min daglige tur er blitt en dyd av nødvendighet. Jeg føler meg alltid mer løftet, og fylt med energi når jeg kommer hjem, enn da jeg gikk ut døra. Jeg er heldig som bor på en så vakker plett på jorda, med nærhet til salt hav, og vind i håret. Akkurat nå byr naturen på sin overflod. I forgårs gikk turen til Høllen, og for et deilig løft den turen ble. Jeg kjenner effekten enda. Strandstien går langs med elv og hav.

Nypene kommer i store mengder. Mamma lagde nypesyltetøy da vi var små. Det var mitt favorittsyltetøy. Kanskje jeg skal lage det selv en gang? Bare pass opp for frøene inni. De er for kløpulver å regne. Bruk engangshansker.

Det kommer stadig mer kjærlighet til Høllen, i form av hengelåser med hjerter og navn.

Dette var dagen for kiting på Høllesanden.

I Høllegada er det så vakkert nå. Det synes åpenbart også sneglene. Kunstneren har begynt å henvise dem til naboen👍

Hun er kreativ, den kunstneren, hun inspirerer meg😍

Vakkert, i alle regnbuens farger.

Kunstneren har lyslenker i hekken, akkurat som de har i Key West. Kanskje hun også har vært der? Eller kanskje ikke?

Oransje er fargen for livskraft. En trenger ikke spørre om hvorfor.

Det er noe med trær, majestetisk, høytidlig. Jeg lar meg fascinere.

Rislykter i epletrær. Det skal ikke mere til.

Returen hjem er like fin.

Veien blir til mens du går.

Nesten hjemme, fylt med glede, og gode synsopplevelser.

Bær i naboens hekk, vitner om en høst som kommer.

En annen nabo har vimpel i flaggstanga. Per Svein ønsker seg flaggstang på Langenes. Det gjør ikke jeg.

Lyckliga gatan, ble den kalt av noen naboer lenger nede i Tjønneveien. Folk tviholder på husene her. Vi har bodd her i 30 år.

Naboens tuja. Den blir til store trær i løpet av 30 år. Vi fjernet vår for en del år siden. Skal si den hadde røtter. Jeg fikk asosiasjoner til sangen: Gubben og gamla lå og dro, og ikke fikk opp rota. De nye, unge, fantastisk fine naboene våre har tenkt å fjerne dem. Jeg er spent på hvordan det skal gå til😱håper det går greit.

Det er alltid godt å komme hjem igjen etter tur. Jeg håper du får en strålende dag. Kanskje du også tar en tur i ditt nærområde i dag, og sjekker ut naturens overflod?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s