En annerledes tur🚲👟

I går skulle Jhonny og jeg ta turen til Langenes, for den ukentlige sjekken av området. Jeg skulle gå,og Jhonny skulle sykle. Det var første turen vi hadde sammen siden Jhonny begynte på astmamedisin. Før det ble Jhonny veldig fort sliten på tur. Nå skulle vi teste om det var forandret. Vi la i vei med friskt mot. Jhonny først, og bestemor etter.

Turværet var det slett ikke noe å si på.

Vi for forbi Annas rom, og da vi kom til det lille huset på fjellet, måtte det sjekkes ut.

Før vi gikk over veien til feltet måtte vi nyte utsikten på andre siden av veien.

Sist jeg sjekket tomta til bror Herleik så det slik ut.

Da var det gjort klart til å legge ned kloakken.

Han får det slett ikke verst. Alt er nærmere i virkeligheten, bildene lyver.

Vi var spent på hva som var skjedd siste uken. Akkurat nå ser det jo,litt sånn shabby ut, med strømledninger, og på vår egen tomt er det hugget trær🌳men det er ikke ryddet. Det står på to do lista.

På Herleiks tomt skjer det ting. Alt er klart for å bygge grunnmur. Kloakken var ferdig lagt. På slutten av uken starter demed grunnmuren, da blir det enda gøyere å følge med fra uke til uke.

På hjemtur var vi innom butikken,og kjøpte is. Etter en liten pitstop der, dro vi videre. Rett før stranda ved Kvernhusvannet, skjedde det som ikke skulle skje. Jhonny kanta på sykkelen og fikk skikkelig skrubbsår. Skrubbsår er det verste vi vet, av det som hører sommeren til. Vel hjemme var det frem med førstehjelpssakene, og da ble alt mye bedre. Med vanntett plaster kan han fortsatt bade i Hølen. Vi fant ut en positiv ting på denne turen. Det var at Jhonny overhodet ikke var sliten etter tur. Det er sannelig min hatt en god nyhet å ha med seg inn mot skolestart. Jeg er sikker på at de kommer til å merke effekten av astmamedisinen på skolen også.

Med ønske om en riktig god dag for deg og dine🌻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s